OBRAZOM: Slovenky kontra Češky na veľkolepom plese v Prahe, vyberte tú NAJ

Počas víkendu sa u našich susedov v "Obecním domě" v Prahe konal v poradí 8. ročník Česko-Slovenského plesu, ktorý niesol podtitul Ples ako Majáles. Hlasujte za dámu, ktorá sa vám páčila na plese najviac!

02.05.2022 15:27
ples Foto:
Zľava: L. Hablovičová, A. Verešová a E. Perkausová ako hostia Česko-Slovenského plesu.
debata

Slávnostným večerom hostí sprevádzala česko-slovenská moderátorská dvojica v zložení Monika Hilmerová a Aleš Háma, o zábavu sa počas podujatia postarali speváčky a speváci ako Beáta Dubasová, Katarína Knechtová, Dasha, Jiří Korn a ďalší.

V našej galérii si pozrite dámy a róby, v ktorých na ples dorazili. Medzi zabávajúcimi sa hosťami nechýbali slovenské rodáčky ako Andrea Růžičková Andrea Verešová, ktoré si za svoj domov pred rokmi zvolili práve českú metropolu.

Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, Jaro...
Speváčka Beáta Dubasová s manželom  ako hostia...
+18Herečka Andrea Růžičková  s manželom ako hosia...

Na parkete sa zabávali aj niekdajšia riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko, modelka a podnikateľka Lucia Hablovičová či speváčky Ivana Regešová a Andrea Zimányiová.

Spomedzi českých dám v „Obecním domě“ nechýbali moderátorky Eva Perkausová či Gabriela Partyšová, medzi plesajúcich dorazila aj herečka Michaela Maurerová či spisovateľka Bára Nesvadbová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...