Najsexi muž planéty, hviezda sociálnych sietí, milujúci otec! Dwayne Johnson má 50, tu sú ženy jeho života

Bývalý zápasník wrestlingu, prezývaný The Rock, 2. mája oslavuje 50 rokov.

02.05.2022 12:00
Dwayne Johnson a jeho druhá manželka Lauren... Foto: ,
Herec Dwayne Johnson a jeho druhá manželka Lauren Hashian.
debata (1)

Amerického herca Dwayne Johnsona preslávilo množstvo rolí v akčných filmoch, vďaka ktorým aj ovládol rebríček najlepšie zarábajúcich hercov. Bývalý zápasník wrestlingu, prezývaný The Rock, 2. mája oslavuje 50 rokov. Na Instagrame ho sleduje neuveriteľných 313 miliónov fanúšikov. V roku 2020 ovládol rebríček celebrít, ktoré môžu za sponzorovaný post na Instagrame žiadať najvyššie sumy – za jediný reklamný príspevok si môže účtovať viac ako milión dolárov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Rodák z kalifornského mestečka Hayward sa na strednej škole venoval atletike a americkému futbalu. Vážne zranenie chrbta mu pokazilo vysnívanú kariéru v lige amerického futbalu NFL, a tak sa začal venovať wrestlingu, ktorý robili už jeho otec a starý otec.

Dwayne Johnson a jeho súčasná manželka Lauren...
Dwayne Johnson a jeho súčasná manželka Lauren...
+5Dwayne Johnson a jeho dcérka Jasmine.

Johnson je druhýkrát ženatý a má tri deti. Patrí k najviac zarábajúcim a najpopulárnejším súčasným hercom. V roku 2020 ovládol rebríček najlepšie zarábajúcich hercov, jeho príjmy sa za rok 2019 vyšplhali na 87,5 milióna dolárov.

Jeho prvou manželkou bola producentka Dany Garcia, s ktorou žil v rokoch 1997 až 2008. Z ich vzťahu pochádza dcéra Simone Alexandra, ktorá sa narodila v roku 2001. Podobne, ako jej slávny otec, aj ona sa začala venovať wrestlingu. „Najskôr som sa cítil poctený. Moja dcéra chce nasledovať moje kroky… Ale, čo je dôležitejšie, nasledovanie mojich krokov znie možno ako klišé, ale ona chce naozaj túto kariéru. Rozhodla sa ísť svojou vlastnou cestou v tejto oblasti, čo je rovnako dôležité,“ povedal v minulosti v šou Jimmyho Fallona.

S druhou manželkou Lauren Hashian sa postavil pred oltár v roku 2019, pár má dve dcéry – Jasmine (7) a Tianu (4). V rozhovore pre agentúru Associated Press pred časom sa herec priznal, že ženy hrajú v jeho živote tú najdôležitejšiu úlohu. "Som požehnaný tým, že je okolo mňa toľko estrogénu. Som jediný chlap v dome, teda ja a pes,“ vysvetlil.

zväčšiť Dwayne Johnson a jeho prvá manželka Dany Garcia... Foto: SHUTTERSTOCK
Dwayne Johnson Dwayne Johnson a jeho prvá manželka Dany Garcia v roku 2004.

V roku 2016 sa tešil z titulu najsexi muža planéty podľa magazínu People. Svoj titul vtedy okomentoval slovami: „Nie som si celkom istý, kam ďalej sa môžem ešte posunúť. Už som zvládol všetko, je to hotovo.“

Prvú hereckú rolu mu ponúkla televízia (napríklad dokument Gladiátori 2000 z roku 1999), vo filme sa prvýkrát objavil v roku 2001. Získal aj malú rolu bojovníka Mathayusa alias Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia, ktorá divákov natoľko zaujala, že vznikol Kráľ Škorpión.

Dwayne Johnson alias The Rock Čítajte viac Najsexi muž planéty má svaly ako hora! My máme jeho 10 sexi záberov

Medzi jeho najznámejšie filmy patria: Rýchlo a zbesilo, San Andreas, Pobrežná hliadka, Jumanji, Expedícia: Džungľa.

Zľava: Edgar Ramirez, Emily Blunt a Dwayne...
Emily Blunt a Dwayne Johnson na premiére filmu...
+4Emily Blunt  na premiére filmu  Expedícia:...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dwayne Johnson

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....