Kate a William oslavujú výročie svadby! Look nevesty zostáva stále neprekonateľný

Už 11 rokov uplynulo od momentu, kedy celý svet sledoval svadbu britského princa Williama s jeho spolužiačkou z vysokej školy, krásnou Kate Middletonovou.

29.04.2022 15:00
kate Foto:
V roku 2011 si britský princ William bral za manželku spolužiačku z vysokej školy, Kate Middletonovú.
debata (2)

Svadobný look usmiatej hnedovlásky ohúril milióny ľudí a dodnes zostáva neprekonateľným, čo sa kráľovských svadieb týka.

Šaty nevesty, v ktorých sa 29. apríla 2011 postavila Kate Middleton pred oltár, tvorila čipka vo farbe slonovej kosti s vlečkou dlhou 2,7 metra. Pochádzali zo salónu zosnulého Alexandra McQueena. Živôtik, v páse sa zužujúci a následne sa rozširujúci, má pripomínať éru viktoriánskych korzetov. Dizajnérka Sarah Burton, ktorá šaty navrhla priznala, že chcela v dizajne skĺbiť modernosť s históriou. Zadnú časť šiat ukončovalo 56 gombíkov, ktoré prekrýval hodváb a organza a boli upevnený drobnými sľučkami. Spodnička nevesty bola z hodvábneho tylu.

Závoj bol zo slonovinového hodvábneho tylu lemovaného ručne vyšívanými kvetinami. Držala ho celý čas tiara značky Cartier z roku 1936, ktorú neveste požičala kráľovná Alžbeta v duchu hesla „mať na svadbe niečo požičané“.

Kate, William Čítajte viac Vyžaruje z nich láska! Kate a William na oficiálnych fotografiách

Uši nevesty zdobili náušnice, ktoré jej darovali rodičia a zhotovil ich klenotník Tobinson Pelham. Mali tvar dubových listov a boli osadené diamantami. Centrum tvorili diamanty v tvare hrušky a žaluďa. Náušnice boli navrhnuté v súlade s diadémom.

Minulý rok si spokojní manželia pripomenuli 10. výročie sobáša aj novými zábermi, ktoré zverejnili na svojej stránke. Tú aktuálne sleduje 13,5 milióna ľudí. Tento rok sa zatiaľ zmienka o ich výročí na Instagrame neobjavila.

Pozrite si rebríček TOP 5 kuriozít z kráľovských svadieb

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV

A hoci sa život Kate Middletonovej svadbou radikálne zmenil, pred svadbou jej William dal sľub týkajúci sa jej rodiny. Princ William mal zrejme jasnejšiu predstavu, čo jeho vyvolenú svadbou čaká. Ako pred časom uviedol portál „mirror.co.uk“, Kate dal sľub, ktorého sa dodnes drží a ktorý je takisto podpísaný z istej časti aj pod ich fungujúci vzťah.

Záber z roku 2005, na ktorom sa vtedy ešte Kate...
Princ William a Kate Middleton v roku 2008, keď...
+3529. apríl 2011 - svadobný deň princa Williama a...

Ako uviedla Katie Nicholl z Vanity Fair v dokumente „Kate Middleton: Working Class to Windsor“, princ William sľúbil svojej manželke, že sa po svadbe nebude musieť vzdať svojej rodiny. „Sľúbil jej, že navždy zostane aj súčasťou svojej rodiny,“ uviedla Nicholl. A presne tak sa aj deje.

Princ William si bol dobre vedomý situácie Kate a vedel, že oporu svojej rodiny bude potrebovať aj po svadbe. Rodina vojvodkyne sa stala súčasťou užšieho kruhu kráľovskej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #svadba

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...