Šebovej tango v dramatickej čiernej, Cibulkovej trblietavý valčík! Ktorému páru to v 8. kole Let's Dance ladilo najviac?

V ôsmom kole šou Let's Dance sa diváci dočkali piatich súťažných dvojíc, každá z nich predviedla dva tance.

27.04.2022 06:00
debata

Rozhodnutie napokon ukončilo tanečnú púť v Let's Dance pre Dominiku Cibulkovú a Róberta Pavlíka. Každý z párov mal počas nedele povinnú jazdu, ktorou sa stal contemporary dance (tanečný štýl prepájajúci rôzne tanečné techniky a štýly). Choreografie si v tomto prípade „pýtali“ civilnejšie kostýmy, v ktorých páry svoje vystúpenia odtancovali.

cibulkova Čítajte viac Vincze počas rozhodnutia vytrápil športovcov! Do semifinále Let's Dance nepostúpila Cibulková

Ale diváci si prišli na svoje aj čo sa tanečných kostýmov týka tak, ako sú na ne u súťaži zvyknutí. Druhým tancom Dominiky Cibulkovej bol viedenský valčík, pre ktorý zvolila kostým v odleskoch zlatej, rovnaký tanec predviedol aj Koleník.

Pre tango sa Zuzana Šebová obliekla do dramatickej čiernej, jej kostým v dĺžke po kolená zdobili efektné strapce. Hravé kostýmy tentoraz patrili Attilovi Véghovi a Eliške Lenčešovej, ktorých druhým tancom sa stal slowfox, rovnako bol na tom aj Bardy.

Ján Koleník a Vanda Polákov v ôsmom kole Let's...
Attila Végh a  Eliška Lenčešová v ôsmom kole...
+2 Adam Bardy a Dominika Rošková v ôsmom kole...

Pozrite si súťažné páry a vyberte ten, ktorému to počas ôsmeho kola spolu ladilo najlepšie – vyberáte z piatich dvojíc – Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Adam Bardy a Dominika Rošková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

Dominika Cibulková – kariére tenistky obetovala aj svoje vzdelanie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...