V januári sa Nick Jonas a Priyanka Chopra stali rodičmi! Meno ich dcérky bolo doteraz tajomstvom

Ako sa volá malý poklad slávneho páru?

22.04.2022 06:00
Britain The Fashion Awards 2021 Foto: ,
Herečka Priyanka Chopra Jonas a spevák Nick Jonas.
debata

V januári sa spevák Nick Jonas a herečka Priyanka Chopra fanúšikom na sociálnych sieťach pochválili veľkou novinou. „S veľkou radosťou oznamujeme, že máme dieťa, ktoré nám porodila náhradná matka,“ napísal slávny pár.

Na ďalšie detaily, ako meno či prvé obrázky ich dcérky, však fanúšikovia čakali márne. Až teraz vyšlo jedno strážené tajomstvo na povrch. Ako informuje E! News, malé dievčatko dostalo takéto meno: Malti Marie Chopra Jonas.

Britain Bafta Film Awards 2021 Čítajte viac Tomu sa hovorí prekvapenie! Jeden z najslávnejších párov sveta sa teší z bábätka

Indická rodáčka, ktorá sa pýši aj titulom Miss World, však zostáva na informácie o dcérke aj naďalej skúpa. Jej profil sleduje vyše 76 miliónov ľudí, ale zábery dcérky sa na ňom neobjavujú.

Americký spevák a herec Nick Jonas (29) a indická herečka a speváčka Priyanka Chopra (39) sa zosobášili koncom roka 2018 v indickom Džódhpure, len štyri mesiace po tom, čo sa zasnúbili.

627121919 Čítajte viac Ako hrdličky! Chopra s manželom Jonasom v Londýne, neodtrhli sa od seba

Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Priyanka Chopra sa stala celosvetovo známou po zisku titulu Miss World 2000. V súčasnosti patrí k najlepšie plateným a najpopulárnejším herečkám indického filmového priemyslu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Priyanka Chopra Jonas

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...