K deťom mieri bábika Barbie v podobe kráľovnej Alžbety II. ! Obzrite si ju

Výrobca hračiek Mattel vydá bábiku Barbie v podobe britskej kráľovnej Alžbety II. pri príležitosti 70. výročia nástupu britskej panovníčky na trón.

21.04.2022 11:00
barbie Foto:
Výrobca hračiek Mattel vydá bábiku Barbie v podobe britskej kráľovnej Alžbety II.
debata

Mattel vo štvrtok uviedol, že si nástup Alžbety II. na trón pripomenie novou bábikou Barbie. Tá bude súčasťou kolekcie Barbie Tribute Collection. Bábika Barbie s podobou kráľovnej je oblečená v šatách slonovinovej farby, ktoré prekrýva modrá šerpa zdobená miniatúrnymi medailónmi a stuhami. Bábika má na hlave korunku, ktorej predlohou sa stala korunka, ktorú mala na sebe britská panovníčka v deň svojej svadby.

Britain Queen's Birthday Čítajte viac Alžbeta II. oslavuje 96 rokov! Nový záber panovníčky aj s jemným odkazom na zosnulého manžela

Kráľovná Alžbeta II., ktorá oslavuje vo štvrtok 96 rokov, nastúpila na britský trón 6. februára 1952 po smrti svojho otca kráľa Juraja VI. Vydala sa v roku 1947. Jej manžel princ Philip zomrel vlani v apríli vo veku 99 rokov.

Bábika Barbie s kráľovninou podobou sa bude predávať v londýnskych obchodných domoch Harrods, Selfridges a Hamleys pred začiatkom oficiálnych osláv kráľovninho platinového jubilea, ktoré sa uskutočnia začiatkom júna.

Britská kráľovná Alžbeta II. s diamantovým...
Britská kráľovná Alžbeta II.
+21Britská princezná Alžbeta, neskoršia kráľovná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...