Úsporné kostýmy boli v 6. kole Let's Dance povinné! Ktorému páru pristal karneval najviac? Hlasujte

Šieste kolo tanečnej šou Let's Dance divákov prenieslo na bujarý karneval. Všetkých sedem párov pred porotou predviedlo sambu, tanec, ktorý si vypýtal úsporné a hravé kostýmy! Vyberte pár, ktorému to ladilo v nedeľu v tanečných kostýmoch spolu najlepšie a pošlite mu hlas!

13.04.2022 06:00
dance Foto:
Samba si vypýtala sexi kostýmy!
debata

V bielych mini-šatách sa na parkete zvŕtala herečka Diana Mórová, ktorej postavička v úspornom kostýme očarila aj Adelu Vinczeovú. Smerom k herečke tak nešetrila obdivnými slovami, čo sa jej vzhľadu počas karnevalového večera týkalo. Pre obľúbenú herečku išlo o jej posledné kolo v šou, zo súťaže v nedeľu večer vypadla.

Diana Mórová a Marek Bureš Čítajte viac Gott, Koleník, samba - to išlo! Mórová sa bujarým karnevalom s Let's Dance rozlúčila

Na lesklý materiál vo výraznom odtieni ružovej stavil Atilla Végh, ktorého partnerka Eliška Lenčešová sa pri ňom zvŕtala takisto pomerne „na ľahko“ – spodný diel jej tanečného kostýmu tvorili len pásy ružovej a bielej látky, ktoré sa efektne točili okolo jej štíhleho tela počas samby.

Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 6. kole Let's...
Ján Koleník a Vanda Poláková v 6. kole Let's...
+4Diana Mórová a Marek Bureš v 6. kole Let's Dance.

Strapce, ale v rôznych farbách, zasa zahaľovali telá Kristíny Svarinskej, Dominiky Cibulkovej či Zuzany Šebovej. Páni v karnevalom kole stavili na rozopnuté košele, divákom aj porote tak predviedli počas tanca svoje vypracované hrudníky.

mórová koláž Čítajte viac Pozrite si premeny Mórovej v Let's Dance! Jej valčík na skladbu zo Schindlerovho zoznamu zostane top zážitkom celej šou

Pozrite si galériu a hlasujte za pár, ktorému to pristalo počas súťažného večera v znamení samby najviac! Vyberáte zo siedmich dvojíc – Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Kristína Svarinská a Marek Klič, Adam Bardy a Dominika Rošková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

Medailón Diany Mórovej – pozrite si video

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...