Červená a čierna! 5. kolo Let's Dance sa nieslo v ohnivých farbách, ktorému páru to pristalo najviac?

Piate kolo tanečnej šou Let's Dance opäť prinieslo nielen viac či menej vydarené vystúpenia na parkete, ale aj nádherné tanečné kostýmy, ktoré dotvárali charakter súťažných tancov. Do očí bili najmä čierno-červené dvojkombinácie.

06.04.2022 06:00
debata

Reč je o tanci paso doble, ktoré v nedeľu predviedla Kristína Svarinská či Ján Koleník – obaja súťažiaci stavili na červeno-čiernu farebnú kombináciu kostýmov. Rovnaký tanec nacvičila s partnerom aj herečka Zuzana Šebová, tá si ale zvolila inú farebnú kombináciu šiat, na pódium prišla v čierno-tyrkysovej.

Kristína Svarinská a Marek Klič v 5. kole Let's...
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík v 5. kole...
+5Ján Koleník a Vanda Poláková v 5. kole Let's...

Ovácie si počas večera vyslúžil Adam Bardy, ktorému to dokonale ladilo s Dominikou Roškovou, ktorej štíhle telo zahaľoval veľmi zvodný čierny kostým. Na čiernu stavil aj tanečný pár Attila Végh a  Eliška Lenčešová, ktorých tancom večera bolo tango. Istá hravosť sa dala badať na červenom kostýme Dominiky Cibulkovej, ktorá predviedla jive. Diana Mórová zvolila na argentínske tango tajomnú a zvodnú čiernu.

Michal Kovačič a Simona Brecíková, lets dance, Čítajte viac Nešťastná láska v podaní Bardyho zodvihla divákov zo stoličiek! Let's Dance opustil Kovačič

Pozrite si galériu a hlasujte za pár, ktorému to pristalo počas štvrtého večera najviac! Vyberáte z ôsmich dvojíc – Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Kristína Svarinská a Marek Klič, Adam Bardy a Dominika Rošková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík, Michal Kovačič a Vanesa Indrová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...