Tri osudové ženy Brucea Willisa! Okrem Demi Moore to bola aj kráska z Pobrežnej hliadky

V stredu svet obletela správa, že akčný hrdina Bruce Willis pre zdravotné problémy ukončil kariéru.

31.03.2022 09:00
debata (4)

Lekári 67-ročnému Willisovi nedávno zistili afáziu, chorobu, ktorá ovplyvňuje schopnosť hovoriť a porozumieť reči. Meno Brucea Willisa si väčšina ľudí spája s akčnými filmami, predovšetkým s legendárnou sériou Smrtonosná pasca. Počas vyše 40-ročnej kariéry stvárnil herec desiatky postáv, svoj život prežil aj na červených kobercoch Hollywoodu. Tak, ako jeho kariéra, je stále sledovaný aj jeho súkromný život. Herec má päť dcér a po jeho boku sa vystriedalo niekoľko slávnych aj menej známych krások. Tri ženy však boli jeho osudovými. Tu sú!

Bruce Willis Čítajte viac Bruce Willis pre zdravotné problémy ukončil kariéru

V roku 1987 sa Willis oženil s herečkou Demi Mooreovou, s ktorou má tri dcéry – Rumer, Scout a Tallulah. Hoci ich vzťah sa začal ako bláznivý románik a svadbu si vystrojili po 3-mesačnej známosti, napokon spolu vydržali 13 rokov. Pár sa rozviedol v roku 2000. Napriek rozvodu „zlá krv“ medzi ex-partnermi nepanuje a často to dokazujú aj spoločnými snímkami na Instagrame.

zväčšiť Bruce Willis a Demi Moore. Foto: SHUTTERSTOCK
demi moore Bruce Willis a Demi Moore.

V roku 2003 sa kráska zo seriálu Pobrežná hliadka, Brooke Burns a akčný hrdina Bruce Willis do seba šialene zamilovali – a to aj napriek vekovému rozdielu 23 rokov. Spoločne žiarili na červených kobercoch a Burns dokonca trávila čas s Willisovými deťmi z manželstva s herečkou Demi Moorovou. Vyzerali ako dokonalý hollywoodsky pár, dokonca sa zasnúbili, no už po desiatich mesiacoch sa ich veľká láska v roku 2004 skončila. Ako uvádza magazín People, svoju podstatnú rolu zohrala vzdialenosť, ktorá dvojicu neustále delila. Ale je tu aj iné vysvetlenie, ktoré takisto ponúkol spomínaný magazín – Willis a Burns začali spolu randiť v roku 2003, krátko po herečkinom rozvode s hercom Julianom McMahonom v roku 2002, s ktorým má dcéru. Willis a Demi Moore sa rozviedli v roku 2000, po 13-tich rokoch manželstva. Pre oboch, Willisa aj Burnsovú, tak mohli byť ich predošlé vzťahy možnou prekážkou, aby sa opäť pustili do niečoho vážneho.

zväčšiť Brooke Burns a Bruce Willis. Foto: SHUTTERSTOCK
willis Brooke Burns a Bruce Willis.

V roku 2009 sa Willis znova oženil – jeho vyvolenou je o 22 rokov mladšia modelka Emma Heming, s ktorou má dve dcéry a spoločne žijú v kalifornskom Beverly Hills. Na svadbe, ktorá sa konala v Beverly Hills, sa zúčastnila aj jeho exmanželka Demi Moore s jej vtedajším partnerom Ashtonom Kutcherom.

zväčšiť Bruce Willi s Emmou Hemingovou. Foto: SHUTTERSTOCK
heming Bruce Willi s Emmou Hemingovou.
Bruce Willis a Demi Moore.
Bruce Willis a Demi Moore.
+3 Brooke Burns a Bruce Willis.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Bruce Willis

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....