Krásna princezná Leonor ako študentka vo Walese! Z nového života sa teší, ako jej to ide v škole?

Dcéra španielskej kráľovnej Letizie a kráľa Felipeho, princezná Leonor (16), sa až do leta 2023 bude vzdelávať na prestížnej škole „United World College of the Atlantic“.

25.03.2022 11:00
leonor Foto:
Princezná Leonor ako študentka na škole "UWC Atlantic College" vo Walese.
debata

Tá je vzdialená asi 25 kilometrov od mesta Cardiff. Ako študentka do nej nastúpila v lete 2021. Španielsky magazín Hola! priniesol článok o tom, ako sa peknej princeznej na škole darí a ako si zvykla na život bez rodičov.

letizia Čítajte viac Španielske princezné trafili šatami do čierneho! Staršej Leonor odtieň magenta zvlášť lichotí

13. marca 2022 mala podľa španielskeho magazínu obdržať hodnotenie – známky, s ktorými by jej mama a otec mali byť viac než spokojní. Ich staršia dcéra je totiž vynikajúca študentka. Veľkonočné prázdniny, ktoré prežije v rodnom Španielsku, si tak môže naplno a zaslúžene vychutnať.

Vo Walese sa už mala udomácniť. „Je veľmi samostatná a hneď od začiatku sa tešila z nového života, pretože z ničoho nemá obavy,“ citoval španielsky magazín svoj zdroj. Pre Leonor, podobne ako pre mnohých jej spolužiakov, je život na internáte náročným, ale aj vzrušujúcim dobrodružstvom na ceste k dospelosti. Hoci pandémia dlhodobo obmedzuje aj vysokoškolákov vo Walese, uvoľnenie opatrení od 6. marca 2022 im prinieslo „novú slobodu“.

maxima Čítajte viac Princezné zatienila! Kráľovná Maxima zvolila model šiat, pri ktorom jej dcéry nemali šancu

Na škole Leonor študuje aj so 14-ročnou princeznou Alexiou, dcérou kráľa Willema-Alexandra (54) a holandskej kráľovnej Maximy (50).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Leonor

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....