Koleník, Majeský, Bartoška...! Novinka Šťastný nový rok 2 je nabitá mužskými hviezdami, na koho sa tešíte najviac?

Zostavu slovenských a českých hercov dopĺňajú aj zahraniční sympaťáci. Spoznajte ich!

19.03.2022 00:00
210528 MC SNR2 0210  1 Foto:
Ján Koleník a Táňa Pauhofová vo filme Šťastný nový rok 2.
debata

Hlavnými hrdinkami novinky Šťastný nový rok 2 je síce štvorica žien (Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková, Antónia Lišková a Táňa Pauhofová), ale romantická komédia by bez mužských „polovičiek“ u ženského publika zrejme neobstála. Film, ktorého atmosféru dokresľuje dovolenkové Chorvátsko, je priam nabitý hereckými sympaťákmi či obdivovanými sexidolmi.

Video

Na koho sa tak diváčky môžu v kine tešiť? Mnohé mužské postavy do dvojky plynule prešli z predošlého dielu. Tomáš Maštalír sa opäť ukáže v úlohe dobrodružného, na všetko pripraveného manžela Zuzany Norisovej. Marek Majeský sa pred kamerami neváha z elegána zmeniť na zamilovaného blázna a to všetko v mene boja o svoju exmanželku v podaní Antónie Liškovej. A keďže dej dvojky sa točí okolo svadby – tak nechýba ani ženích Táne Pauhofovej, ktorého pred kamerami stvárňuje Ján Koleník. K slovu sa už ako manžel Emílie Vášáryovej dostáva aj česká hviezda, Jiří Bartoška. Mužskú zostavu doplní „nováčik filmu“ Jozef Vajda, v malej úlohe sa predvedie aj český herec Marek Vašut.

Ján Koleník vo filme Šťastný nový rok 2.
Tomáš Maštalír a Emília Vášáryová  vo filme...
+5Tomáš Maštalír, JiŘí Bartoška  a Emília...

Slovenských a českých hercov ešte doplnia aj kolegovia zo zahraničia. Po boku Antónie Liškovej je to taliansky herec Marco Bonini, Gabike Marcinkovej padne do oka chorvátsky herec Toni Gojanovič. Na ktorého herca sa vo filmovej novinke tešíte najviac? Pošlite mu hlas v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Šťastný nový rok

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...