Je ťažké neporovnávať sa s inými kráskami! Cameron Diaz opísala obdobie, ktoré už má za sebou

49-ročná herečka Cameron Diaz roky patrila k najsledovanejším hviezdam Hollywoodu.

13.03.2022 13:00
cameron diaz Foto:
Herečka Cameron Diaz na archívnej snímke.
debata

Dnes žije pre rodinu, spoločenským podujatiam a červeným kobercom sa vyhýba a užíva si najmä rolu mamy. Ako povedala v podcaste „Michelle Visage’s Rule Breakers“ fakt, že sa stiahla z očí verejnosti, má pozitívny vplyv na vnímanie seba samej.

„Som jasnou obeťou všetkej spoločenskej objektivizácie a tlaku, ktorému sú ženy vystavené,“ priznáva Cameron Diaz. Hlavnú úlohu v tom zohral Hollywood, keďže všetky jej "zmeny“ vzhľadu sa okamžite stali predmetom mediálneho záujmu.

garner-koláž Čítajte viac Rok narodenia: 1972! Najkrajšie herečky Hollywoodu v tomto roku oslávia 50-ku

Pre veselú blondínku, ktorú preslávili snímky ako Niečo na ten Mary je či Charlieho anjeli, boli niektoré obdobia zvlášť vyčerpávajúce. „Je ťažké nepozerať sa na seba a neporovnávať sa pritom s inými kráskami,“ priznala v podcaste.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaz)

Po tom, čo sa v posledných rokoch stiahla z Hollywoodu si uvedomila enormný tlak, pod ktorým žila. Dnes vníma vzhľad inak a v hlave už prekonala hollywoodske štandardy krásy, ktoré kedysi zamestnávali jej myseľ.

Prestala si robiť selfie a pozerať sa na seba do zrkadla – čiže niečo, čo bolo súčasťou jej každodenného života v Hollywoode, najmä na filmových scénach. „Posledná vec, na ktorú myslím každý deň je to, ako vyzerám,“ vysvetľuje a dodáva, aké toxické môže byť neustále pozeranie sa do zrkadla, ktorému sa počas nakrúcania filmu herečka nevyhne. "Len si sadnete pred zrkadlo a už to je toxické.“

Vkladať množstvo energie do toho, ako vyzerá, nemá chuť, venuje sa iným veciam. V roku 2019 sa stala mamou dcéry Raddix a svoju energiu chce radšej vkladať do materstva než do krásy.

V roku 2015 sa Diaz vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte. Rodáčka zo San Diega sa následne stiahla z filmového biznisu.

Gwyneth Paltrow.
Herečka Cameron Diaz.
+8Herečka Jennifer Garner nemohla ako trojnásobná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...