Z bábätka je malá slečna! Švédska princezná má 10 rokov, palác zverejnil novú fotografiu

Vo švédskej kráľovskej rodine sa 23. februára oslavujú narodeniny princeznej Estelle.

23.02.2022 13:00
estelle Foto:
Švédska princezná Estelle ako ročné bábätko s mamou, princeznou Viktóriou.
debata

Vo švédskej kráľovskej rodine je momentálne horúco vzhľadom na špekulácie o manželskej kríze korunnej princeznej Viktórie a jej manžela, princa Daniela. Napriek nepríjemným správam, ktoré manželia už stihli aj oficiálne poprieť, sa 23. február nesie vo výnimočnej atmosfére. Ich dcéra Estelle oslavuje 10 rokov. Ako to býva vo švédskej kráľovskej rodine zvykom, palác zverejnil novú oficiálnu fotografiu malej princeznej.

Viktória Čítajte viac Rozvod švédskej princeznej Viktórie na spadnutie? Na šumy okolo krízy v manželstve už reaguje palác

Estelle má na sebe biele sako a blúzku rovnakej farby, blond vlasy jej rozpustené padajú na plecia a jej peknú tváričku zdobí široký úsmev. 10-ročné dievčatko rastie do krásy a je dokonalým mixom svojich rodičov, ťažko povedať, na koho sa podobá viac. Okrem dcéry majú manželia ešte syna Oscara, ktorý prišiel na svet v roku 2016, 2. marca oslávi šieste narodeniny.

zväčšiť Švédska princezná Estelle oslavuje 23. februára... Foto: Linda Broström/Kungl.
estelle Švédska princezná Estelle oslavuje 23. februára 10 rokov.

14. februára 2009 fitness tréner Daniel Westling požiadal švédsku korunnú princeznú Viktóriu o ruku. 19. júna 2010 sa potom snúbenci postavili pred oltár a z fitness trénera sa stal švédsky princ. Ich príbeh, kedy si princeznú zobral za manželku „obyčajný“ muž, tak pripomínal modernú rozprávku. Viktória a Daniel vychovávajú spomínané dve ratolesti – princeznú Estelle (10) a mladšieho syna Oscara (5).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Estelle

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...