Jessica Biel predviedla nový účes! Pobavíte sa, je poriadne retro

Zdá sa, že nádherná manželka Justina Timberlakea prežíva "retro" obdobie.

24.02.2022 09:00
biel Foto:
Herečka Jessica Biel na archívnej snímke.
debata

V štýle návratu do 80-tych rokov sa totiž nesie jej nový účes, ktorým sa známa herečka pochválila na Instagrame. 39-ročná hnedovláska sa smeje do objektívu a predvádza svoje vlny, vďaka ktorým jej účes nadobudol na objeme. Na záber nového účesu Bielovej okamžite zareagovala herečka Beverley Mitchell (41), ktorá hrala Bielovej sestru v seriáli V siedmom nebi (1996 – 2007). „To mi pripomína minulosť,“ opísala vlasy svojej kolegyne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel)

Pred časom v retro štýle zablahoželala Biel k narodeninám svojmu manželovi, spevákovi Justinovi Timberlakeovi k 41. narodeninám. Zverejnená fotografia dvojice sa vtedy niesla v znamení 80-tych rokov, keďže v roku 1981 sa Timberlake narodil. K záberu Biel napísala: "Všetko najlepšie, dieťa 80-tych rokov.“ Obaja mali na sebe nielen retro oblečenie, ale aj farbami hýriace doplnky ako šilty či náušnice.

jessica biel Čítajte viac Timberlake a jeho krásna manželka v retro štýle! Šťastie z nich priam srší, kríza je dávno zažehnaná

Herečka Jessica Biel sa pýši naozaj hustou hrivou, vlasy sú jej krásnou devízou na červených kobercoch, v slávnostných róbach pôsobia priam ako honosné šperky. Pozrite si jej slávnostné účesy na červených kobercoch – tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Biel

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....