Počas rokov sa výrazne menila nielen hmotnosť Drew Barrymoreovej, ale aj jej účesy

Herečka Drew Barrymore pred kamerou stála už ako malé dievčatko, obrovskú slávu jej priniesol film E.T. Mimozemšťan (1982). 22. februára oslavuje 47 rokov.

22.02.2022 13:00
barrymore Foto:
Drew Barrymore a jej plážové vlny na blond prameňoch.
debata

Rodáčka z kalifornského Culver City pochádza zo slávnej hereckej rodiny, je prirovnávaný ku klanu Fondovcov alebo Coppolovcov. Potom, čo ako malá zažila ohromnú slávu, prišlo ťažké obdobie. V puberte sa Barrymore potýkala s drogami a alkoholizmom. Hviezde trvalo vyše desať rokov, než sa dokázala odraziť od dna. Comeback prišiel v roku 1996, kedy po menšej role v treťom dieli Batmana získala väčšiu rolu vo filme Všetci hovoria milujem ťa. Neskôr herečka priznala, že je Woodymu Allenovi za rolu vďačná, pretože jej pomohla získať naspäť herecké sebavedomie.

Drew Barrymore a jej medová farba vlasov - v...
Drew Barrymore a jej odtieň tmaných ryšavých...
+3Drew Barrymore a jej účes v štýle slávnej...

Koncom 90. rokov sa Barrymore vrhla aj na produkciu. Získala práva na filmové spracovanie kultového seriálu 70. rokov Charlieho anjeli. Prvý aj druhý diel, v ktorých si zahrala jednu z hlavných rolí po boku Lucy Liu a Cameron Diaz, jej vyniesli vedľa popularity aj miliónové zisky. Barrymore sa ďalej objavila vo filmoch Milujte svojho zabijaka, Chlapci v mojom živote alebo Láska na diaľku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Herečka je dvojnásobnou mamou. Olive (10) a Frankie (7) sú jej dcéry, ktorých otcom je jej expartner Will Kopelman. S ním žila v manželstve v rokoch 2012 až 2016. Pre herečku to bolo tretie manželstvo.

zväčšiť Drew Barrymore sa nevyhýbala ani tmavým... Foto: SHUTTERSTOCK
Drew Barrymore Drew Barrymore sa nevyhýbala ani tmavým odtieňom, vlasy na spoločenské udalosti si z času na čas vypla nahor.

Barrymore dlhé roky bojovala s nepríjemným jo-jo efektom, na absurdný diktát filmového biznisu niekoľkokrát upozornila aj ona sama, napríklad aj na Instagrame. „Moje telo má svoju cestu, ktorá pripomína horskú dráhu, ale je krásna,“ vyjadrila sa v minulosti.

657023479 Čítajte viac Divoká mladosť, každý s každým?! Kate Hudson s kamoškou Drew Barrymore (za)spomínali

Zmenami si prechádzala nielen jej postava, ale aj účes. Vzhľad menila slávna herečka pomerne často – na fotografiách z minulosti ju tak spoznáme ako blondínku, ryšavku aj hnedovlásku. Plážové vlny menila za hladké účesy, z času na čas experimentovala a skúsila aj look slávnej Brigitte Bardotovej – účesové premeny oslávenkyne Drew Barrymoreovej si pozrite v galérii (vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Drew Barrymore #účes #premeny

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...