Tieto krásne tanečníčky budú mať po boku páni v Let's Dance! Ktorému páru to ladí najlepšie? Hlasujte

Ján Koleník, Adam Bardy, Fero Joke, Marek Fašiang, Michal Kovačič a Attila Végh - tí všetci sa budú na parkete zvŕtať po boku šikovných tanečných partneriek.

18.02.2022 06:00
debata

Tanečný parket šou Let's Dance od 6. marca „obsadí“ jedenástka súťažných párov. Pozrite sa, s akými tanečnými partnerkami po boku sa o titul kráľa parketu pokúsia zabojovať Ján Koleník, Adam Bardy, Fero Joke, Marek Fašiang, Michal Kovačič a Attila Végh.

Práve šikovné tanečníčky čaká počas niekoľkých týždňov ťažká úloha – v rukách budú mať choreografie vystúpení a svojich slávnych zverencov budú musieť naučiť nielen základné kroky toho-ktorého spoločenského tanca, ale aj čosi navyše. Tak, aby dvojica pred porotou nielen dokázala, že tanec ovláda, ale šou si, samozrejme, žiada, aj čosi navyše. A práve tieto detaily napokon rozhodnú o pridelených bodoch aj diváckych hlasoch.

mórová - koláž Čítajte viac Zvodné, hravé, ligotavé! Dámy z Let's Dance už pózujú v tanečných kostýmoch. Ktorej to pristane najviac?

Prvý raz sa tanečná šou dostala k divákom Markízy v roku 2006 a značnému záujmu sa tešili aj tanečné partnerky súťažiacich – svojich slávnych zverencov spoločenským tancom učili tanečníčky ako Mirka Kosorínová, Ivana Surovcová, Natália Glosiková či Katarína Štumpfová. Ani jednu z nich v novej sérii síce neuvidíme, ale o slovo sa hlásia rovnako šikovné a krásne dámy – spoznajte tanečné partnerky súťažiacich v siedmej sérii Let's Dance. Sú to Vanda Poláková,  Eliška Lenčešová, Adriana Mašková, Vanesa Indrová, Dominika Rošková a Simona Brecíková.

Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...
Michal Kovačič a Simona Brecíková v siedmej...
+3Marek Fašiang a  Adriana Mašková v siedmej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...