Zvodné, hravé, ligotavé! Dámy z Let's Dance už pózujú v tanečných kostýmoch. Ktorej to pristane najviac?

Zuzana Kubovčíková Šebová, Diana Mórová, Kristína Svarinská, Dominika Cibulková a Aicha z reality šou Love Island - takto im to pristane v tanečných kostýmoch po boku partnerov. Ktorej to v kostýme "sekne" najviac? Pozrite si galériu a hlasujte!

17.02.2022 06:00
debata

Ani nie o mesiac, 6. marca, sa na obrazovky Markízy vráti obľúbená šou Let's Dance. Tanečný parket sa stane „bojiskom“ jedenástich párov – spomedzi známych súťažiach si len jeden napokon vytancuje titul kráľa či kráľovnej parketu.

Už pred niekoľkými dňami televízia Markíza divákom poskytla malú ukážku z toho, čo ich čaká. Pred kamerou sa v upútavke zvŕtali všetci súťažiaci. Aktuálne si zapózovali v tanečných kostýmoch, v ktorých ich diváci budú vídať počas niekoľkých jarných týždňov.

koleník-koláž Čítajte viac Ako sú na tom s fanúšikmi mužské hviezdy Let's Dance? Koleníka aj Fera Jokea sledujú tisíce, ale na tohto konkurenta nemajú

Pozrite si známe dámy v tanečných kostýmoch – a pošlite hlas tej, ktorej to v ňom pristane najlepšie! O vaše hlasy sa uchádzajú – Zuzana Kubovčíková Šebová, Diana Mórová, Kristína Svarinská, Dominika Cibulková a Aicha z reality šou Love Island.

Kristína Svarinská a Marek Klič v siedmej sérii...
Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír v siedmej...
+2Diana Mórová a Marek Bureš v siedmej sérii...

Už počas predošlých šiestich sérií Let's Dance diváci oceňovali nielen výkony súťažiach, ale častokrát ich uchvacovali práve zvolené kostýmy pre ten-ktorý tanec. Zvlášť pri dámach je kostým, ktorý vhodne podčiarkuje choreografiu tým, čo si pýta zvláštnu pozornosť. Aktuálne pózovanie v tanečných kostýmoch sa tak nesie od nežnej ružovej Kristíny Svarinskej, cez ligotavú zlatú Zuzany Šebovej až po šarmantnú modrú Diany Mórovej.

let´s dance, lets dance, Čítajte viac Posledné detaily o Let's Dance sú odhalené! Títo profíci naučia hviezdy tancovať

Dámsku zostavu doplnia pred kamerami ich mužskí konkurenti – Ján Koleník, Adam Bardy, Fero Joke, Marek Fašiang, Michal Kovačič a Attila Végh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...