Videá o rodičovstve z nej urobili hviezdu! Rodáčka z Chorvátska žije vďaka nim v USA svoj sen

Kristína Kuzmič (42) sa narodila v Chorvátsku, odkiaľ emigrovala pre vojnový konflikt do Spojených štátov amerických. Je mamou troch detí a v slnečnej Kalifornii žije svoj sen.

14.02.2022 09:00
kristina Foto:
Vychytená vloggerka a influencerka Kristina Kuzmic.
debata

Jej videoblogy a kanál na YouTube z nej urobili hviezdu. Aktuálne má na Instagrame vyše pol milióna sledovateľov, na Facebooku vyše troch miliónov. V roku 2016 uzavrela partnerstvo s LittleThings.com, webovou stránkou o životnom štýle pre ženy a jej videá sa tešia enormnej popularite aj tu. Zároveň cestuje za svojimi fanúšičkami so svojou talkšou po celých Spojených štátoch amerických, jej aktuálne turné sa začína v máji.

Vo svojich videách sa prihovára všetkým rodičom, najmä matkám, ktoré potrebujú povzbudenie. Po rozvode sama čelila rodičovským výzvam, finančným problémom a depresii. Vlastné skúsenosti pretavila do povzbudivých vtipných videí, ktoré si na sociálnych sieťach získali veľa priaznivcov. Aktuálne sa k čitateľom na Slovensku dostáva jej kniha s názvom Drž sa! Ako len pred pár dňami oznámila na svojom Instagrame, už pracuje na ďalšej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristina Kuzmic (@kristinakuzmic)

„V živote som toho v USA prežila veľa, ale som v bode, kedy môžem skutočne povedať, že som si vytvorila úžasný život. Ak žiť americký sen znamená nájsť spôsob, ako premeniť to, čo vás baví, na kariéru, potom určite žijem americký sen,“ povedala Kristina Kuzmič pred časom pre portál balkaninsight o svojom úspechu ako video bloggerky, ktorá prerazila aj za hranicami USA. „Začala som natáčať videá o rodičovstve, nikdy som ale naozaj nečakala, že sa to zmení na kariéru na plný úväzok, ale stalo sa. Nedokážem ani slovami opísať, aká som vďačná, že si môžem zarábať na živobytie tým, čo ma skutočne baví.“ Zo svojho mena si urobila obchodnú značku, pod ktorou už na svojej stránke predáva tričká s vtipnými nápismi či drobné predmety.

„Svoju knihu som napísala pre všetkých, ktorí sa cítia byť sami, aj pre tých, ktorých život nie je taký, ako si predstavovali a ako očakávali,“ opísala Kuzmič.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristina Kuzmic (@kristinakuzmic)

O čom je kniha Drž sa!?

Vo svojej knihe dodáva 42-ročná Kuzmič humor a odvahu všetkým občas zúfalým rodičom. Ako sa stať skvelým rodičom? Vyhnúť sa omylom, zachovať si za každých okolností chladnú hlavu, bezodnú trpezlivosť a mať vždy upratané… Kristina Kuzmič vie, že to je utópia. V knižnej podobe ponúka rady a povzbudenie pre ženy, ktoré čelia neustálemu tlaku okolia i nárokom, aké na seba často kladú samy. Vychádza z vlastných neľahkých skúseností a dotýka sa rôznych tém spojených nielen s rodičovstvom, ale i s osobným a pracovným životom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #influencer #Kristína Kuzmič

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....