Toľko komplimentov o jej kráse?! Svarinská má jasnú odpoveď, všetkým odkazuje...

Podobné slová na jej adresu už zazneli mnohokrát. Herečku Kristínu Svarinskú mnohí kolegovia, ale aj ankety v médiách označili za "najkrajšiu" slovenskú herečku.

09.02.2022 09:00
Kristína Svarinská Foto:
Kristína Svarinská na premiére filmu Srdce na dlani.
debata (4)

Ako vníma podobné komplimenty a hodnotenia ona sama? Na otázku odvetila s úsmevom a konštatovaním: „Aha, takže znovu obľúbená otázka novinárov o kráse.“ Následne však už vážnejšie dodala, že aj keď je veľmi príjemné počúvať podobné veci, snaží sa tým nejako zásadne nezaoberať.

„Tiež si myslím, že krása je veľmi subjektívna. Nemusím sa páčiť všetkým. A navyše je to niečo pominuteľné, fyzická krása a vzhľad sa často preceňujú,“ uviedla pre Pravdu Svarinská.

sestričky 4, sestričky, svarinská, Čítajte viac Emma Čaputová, zaľúbený Prachař či zrútený Delon lákali... no najčítanejšia je ONA - najkrajšia slovenská herečka!

Ako vzápätí dodala, v živote má iné ciele ako byť len „krásnou“ tvárou z obrazovky. „V prvom rade sa snažím, aby som bola dobrý človek, láskavý človek, láskyplný človek. Aby som na ľudí pôsobila ako niekto, kto má čo povedať tým, čo má vo svojej duši a vo svojom srdci. Samozrejme, to, že fyzický vzhľad pôsobí na niekoho príjemne, je pridaná hodnota celého. Ale tiež musím povedať, že o to som sa nejako výnimočne nezaslúžila, v mojom rode sa skrížila genetika a je to tak, ako to je. Na svete sú však dôležitejšie veci ako fyzický vzhľad,“ pokračovala hrdinka seriálu Sestričky, ktorú už čoskoro diváci uvidia na tanečnom parkete v zábavnom programe Let's Dance.

Video
VIDEO: Svarinská krásou očarí každého, výnimkou nebola ani Adela! Zdroj: RTVS

Tam sa postaví 32-ročná rodáčka z Bratislavy vedľa viacerých svojich televíznych a hereckých kolegov. O titul najlepšieho celebritného tanečníka/taneč­níčky spoločenských tancov bude bojovať napríklad aj herečka Diana Mórová, herečka Zuzana Kubovčíková Šebová či herci Ján Koleník, Marek Fašiang alebo Adam Bardy. Zostavu súťažiacich doplnila aj Dominika Cibulková a Aicha z Love Island, zabávač Fero Joke, zápasník Attila Végh a moderátor Michal Kovačič.

Herečka Kristína Svarinská.
Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
+8Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková v...
lets dance 2022, lets dance, Čítajte viac Naozaj predvedú celebrity takéto kreácie? Toto sú prvé zábery z Let's Dance

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kristína Svarinská #hodnotenie #najkrajšia #Let´s Dance

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...