Ako oznamujú slávne mamičky na Instagrame príchod potomka na svet? Prevládajú dva typy záberov, pozrite sa

Ako dali Kristína, Tereza Bizíková či Veronika Nízlová svojim fanúšikom na sociálnych sieťach vedieť, že sa stali mami? Pozrite sa na ich zábery plné nehy či radosti.

08.02.2022 09:00
kristína Foto:
Speváčka Kristína.
debata

V decembri sa mamou stala krásna modelka Tereza Bizíková, snúbenica herca Mareka Fašianga, hviezdy Oteckov na Markíze. Dvojica sa potešila z dcérky, ktorá dostala meno Olívia. Bizíková novinku svojim fanúšikom, ktorých má na Instagrame 27 000, oznámila krásnou čierno-bielou fotografiou, na ktorej bola zachytená detská rúčka v obklopení dvoch dospelých rúk.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@bizikova_tereza)

V novembri 2021 správou o potomkovi potešila svojich vyše 100 000 fanúšikov speváčka a členka hudobnej súrodeneckej dvojice TWiiNS, Veronika Nízlová. Na Instagrame zverejnila záber s dcérkou, ktorá dostala meno Nea. Speváčka sa na zábere usmievala do objektívu s bábätkom v náručí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Porobným záberom ako Bizíková, hoci farebným, prezradila novinku o prvom potomkovi fanúšikom aj speváčka Kristína. Speváčka hitov ako Ešte váham, Horehronie, Mať srdce, Si pre mňa best či Ta ne porodila svojmu manželovi, Mariánovi Kavuličovi, synčeka Radoslava v máji 2021.

O podobný záber ako Nízlová sa zasa podelila česká herečka Patricie Pagáčová, ktorá sa mamičkou stala v roku 2021. Sympatická blondínka je okrem porotcovania v Superstar známa aj vďaka účinkovaniu v seriáloch Ulice či Modrý kód. Správu o narodení dcérky Bibiany oznámila fanúšikom na Instagrame (vyše 550 000) záberom, na ktorom pózuje s dcérkou v náručí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patricie Pagáčová #influenceri #speváčka Kristína

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...