Jej tanec rozpálil celý svet! Shakira oslavuje 45, roky však bežia mimo nej! Tu je dôkaz

Jej hity Whenever, Wherever, Hips Do not Lie alebo futbalovú hymnu Waka Waka pozná celý svet…

02.02.2022 06:00
shakira Foto:
Shakira v klipe ku skladbe Girl Like Me.
debata (3)

Shakira patrí k najúspešnejším speváčkam Latinskej Ameriky. Za úspechom kolumbijskej hviezdy, ktorá sa narodila 2. februára 1977, stojí nielen podmanivý hlas, ale aj sexi krivky a zručnosti v brušnom tanci.

Speváčka Shakira v roku 2001.
Speváčka Shakira v roku 2006.
+6Speváčka Shakira v roku 2011.

Shakira patrí k najobľúbenejším celebritám na sociálnych sieťach. Je prvou osobou, ktorej profil, dosiahol na Facebooku 100 miliónov tzv. „lajkov“. Stala sa aj prvým človekom kolumbijského pôvodu, ktorý získal hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Na Instagrame má aktuálne 71 milióna fanúšikov.

Gerard Pique Čítajte viac Shakira a Piqué poriadne prekvapili! Instagram reaguje

Skutočnou hviezdou sa stala v roku 1996, keď jej tretí album Pies descalzos (Bosé nohy) slávil úspech v celej Latinskej Amerike. Tá jej ale začala byť malá a Shakira chcela preraziť aj inde. V tom jej značne pomohli skúsenosti manažéra Emilia Estefana. Shakira, ktorá sa autorsky podieľa na hudbe i textoch, sa ale chcela najskôr poriadne naučiť anglicky. V tom jej veľmi pomohla poézia Leonarda Cohena alebo Walt Whitman. Námaha sa nakoniec vyplatila, z albumu Laundry Service sa predalo vyše 20 miliónov kusov.

Jej partnerom je o desať rokov mladší futbalista klubu FC Barcelona Gerard Piqué, s ktorým sa spoznala na futbalovom šampionáte v JAR v roku 2010. V januári 2013 sa páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha sa narodil o dva roky neskôr. Zaujímavosťou je, že jej partner je narodený v rovnaký deň ako ona, len o 10 rokov neskôr.

zväčšiť Partneri Gerard Pique a Shakira. Foto: SHUTTERSTOCK
Gerard Pique Partneri Gerard Pique a Shakira.

Roky 2019 až 2021 sa niesli pre speváčku aj v znamení nepríjemných obvinení. V lete 2021 vyšetrujúci sudca v španielskom meste Barcelona oznámil, že existujú "dostatočné indície“ na to, aby sa začal súdny proces s kolumbijskou popovou speváčkou Shakirou spojený s daňovými únikmi. Podľa prokuratúry speváčka v rokoch 2012–14 nezaplatila v Španielsku na daniach viac než 14,5 milióna eur.

Napriek faktu, že slávna Kolumbijčanka oslavuje 45 rokov, jej dievčenský šarm je práve to, čo ju charakterizuje dlhé roky. Bujná hriva, štíhla postavička a milý úsmev sa rokmi akoby nemenili. Pre magazín InStyle napríklad povedala: "Mám pocit, že čím menej mejkapu použijem, tým lepšie vyzerám. Po toľkých rokoch pred kamerou si niekedy myslím, že vyzerám lepšie ako pred 10 rokmi, keď som nosila silnejší mejkap. Je dôležité nechať žiariť vlastnú pokožku,“ opísala v minulosti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Shakira

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...