Ako vyzerala kráľovná Alžbeta II. v časoch, kedy bola rovnako stará ako teraz Kate? Pozrite sa

Manželka princa Williama oslávila okrúhlu 40-ku začiatkom januára. Kráľovná Alžbeta sa cez 40-ku prehupla v roku 1966.

01.02.2022 13:00
kate Foto: ,
Zľava: Vojvodkyňa Kate ako 40-ročná, v januári 2022 - kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy Indie, ako 40-ročná.
debata (5)

Alžbeta mala iba 21 rokov, keď sa 20. novembra 1947 vo Westminsterskom opátstve vydala za poručíka kráľovského námorníctva Philipa Mountbattena, rodáka z gréckeho ostrova Korfu. Ako 40-ročná, v roku 1966, bola už 4-násobnou mamou, posledné zo svojich detí, princa Edwarda, porodila v roku 1964.

zväčšiť Kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy... Foto: Profimedia
alžbeta Kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy Indie, ako 40-ročná.

V roku 1966 kráľovná Alžbeta navštívila napríklad Indiu, na ceste ju sprevádzal aj jej manžel, princ Philip. Médiá sledovali jej módne voľby, ktoré sa niesli v naozaj pestrých tónoch, kráľovná sa nechala vidieť v žtlej, ružovej aj v kvetinových vzoroch. V tom čase k nej patrili aj biele perly, ktorým britská panovníčka zostala verná dodnes.

Podobne ako v súčasnosti Kate, aj kráľovná bola počas svojich oficiálnych vystúpení ostro sledovaná médiami, pod drobnohľadom bol aj jej štýl. Ako 40-ročná sa napríklad v roku 1966 stretla v londýnskom divadle Odeons so slávnymi hercami tej doby – s Julie Christleovou, Leslie Canonovou, Warren Beattym, Catherine Deneuveovou, Christopheom Leem, Ursulou Andressovou či Raquel Welchovou. Kráľovnú vtedy zdobila tiara a diamanty, na sebe mala róbu vyčívanú drobnými kryštálikmi a perličkami (video hore).

S hereckými hviezdami sa krátko pred oslavou 40-ky stretla počas londýnskej premiéry poslednej bondovky Nie je čas zomrieť aj vojvodkyňa Kate. Voľbou šiat aj celkovým vzhľadom očarila počas večera celý svet. Kate mala na sebe zlaté Jenny Packhamovej, vďaka čomu ju médiá opísali ako bohyňu v zlate.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

Už ako 40-ročná sa pred pár dňami objavila Kate na svojej tohtoročnej prevej oficiálnej návšteve – spolu s manželom zavítala do Foundling Museum v Londýne. Kate mala na sebe kabát modrej farby a čierne nohavice, prekvapila však voľbou náušníc – siahla po kúsku od Accessorize za 9 eur.

Vojvodkyňa Kate a princ William počas návštevy...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy Foundling Museum...
+3Vojvodkyňa Kate a princ William počas návštevy...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovná Alžbeta II.

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...