Prioritou 40-ročnej Paris Hilton je dieťa! Chce byť mamou stoj čo stoj, po koľkých potomkoch túži?

Paris Hilton je od novembra vydatou pani. Boháčka, podnikateľka, influencerka a dídžejka si za manžela zobrala Cartera Reuma, svadbu si vystrojili v kalifornskom Bel Air.

26.01.2022 09:00
paris hilton Foto:
Paris Hilton.
debata

Krátko po svadbe sa jej prioritou stáva dieťa, ako ozrejmila v rozhovore pre „Entertainment Tonight“. 40-ročná Paris Hilton roky zdobila titulky magazínov ako bohatá a rozmaznaná hollywoodska párty girl, no jej priority sa radikálne zmenili. Odkedy stretla svoju veľkú lásku, Cartera Reuma (40), jej túžba mať vlastnú rodinu vzrástla.

hilton Čítajte viac Paris Hilton sa vydala! Nevesta ukázala jedinú foto, ale táto speváčka medzi hosťami... fakt sexy

„Je pre mňa všetkým,“ povedala Paris o svojom manželovi v rozhovore spomínanú televíznu reláciu, hoci priznáva, že si ešte stále zvyká slovo „manžel“ vôbec používať.

„Len povedať to slovo bolo pre mňa spočiatku veľmi zvláštne, ale boli sme spolu 24 hodín denne, 7 dní v týždni, takže ešte predtým, ako sme sa zosobášili, som sa cítila ako manželka.“

Paris má o plánovaní rodiny jasné predstavy a teraz túži čo najrýchlejšie stať sa mamou. „Neviem sa dočkať,“ prezrádza Paris. „Je to určite jedna z mojich najvyšších priorít.“ Ak by to bolo iba na nej, chcela by mať mať dve-tri deti. „Najskôr by som chcela mať dvojičky,“ vysvetľuje Paris. "Vždy som si priala mať staršieho brata, pretože som mala pocit, že ma bude v škole chrániť. Takže, možno najskôr vlastne chlapca,“ dodala Paris s úsmevom.

Pozrite si vo videu rebríček piatich najkrajších neviest roku 2021. Je medzi nimi aj Paris Hilton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...