Topmodelka Bella Hadid priznáva, ako veľmi alkohol ovplyvňoval kvalitu jej života

Mnohé celebrity sa úplne vzdali alkoholu, jednou z nich je aj Bella Hadid.

29.01.2022 11:00
France Cannes 2021 Opening Ceremony Red Carpet Foto: ,
Topmodelka Bella Hadid.
debata

Americká hviezda je už 6 mesiacov triezva, žije celkom bez alkoholu. Počas tejto doby si 25-ročná kráska uvedomila, ako veľmi u nej alkohol prispieva k úzkosti a stresu.

„Necítim potrebu piť, pretože viem, ako ma to ovplyvní, keď sa o tretej ráno zobudím so strašnou úzkosťou a premýšľam o jednej veci, ktorú som povedala pred piatimi rokmi, keď som promovala na strednej škole,“ prezrádza Bella. "Je tu ten nikdy nekončiaci efekt bolesti a stresu z tých niekoľkých nápojov, ktoré naozaj za to nestoja.“

Britain Royals Čítajte viac Martini už kráľovná Alžbeta II. nepije! Obľúbený drink vymenila za pohár iného alkoholu. Dôvod?

Obdivovaná modelka si nemyslí, že by sa v budúcnosti vrátila do starých koľají. "Vypila som toho dosť. Milovala som alkohol a dospelo to do bodu, kedy som dokonca zrušila večierok, pretože som mala pocit, že sa nedokážem ovládať,“ povedala pre magazín InStyle.

Z tohto dôvodu si Bella a jej obchodný partner založili vlastnú značku „Kin Euphorics“, ktorá predáva predáva len nealkoholické nápoje a je zdravou alternatívou k bežným párty drinkom. Tieto nealko nápoje kráske z mól dokonca pomohli prekonať strach a lepšie zaspávať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bella Hadid

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...