Nielen Demi Moore! Aj slávne krásky z hitu Melrose Place oslávia tento rok okrúhlu 60-ku

Marciu Cross, Jodie Foster, Demi Moore, Felicity Huffman a mnohé ďalšie spája rovnaký rok narodenia - 1962.

19.01.2022 06:00
moore - koláž Foto:
Demi Moore, Marcia Cross, Daphne Zuniga - v roku 2022 oslávia 60-ku.
debata

Ryšavá kráska Marcia Cross najskôr zažiarila v seriálovom hite 90-tych rokov Melrose Place ako Kimberly Shaw, ale ešte väčšiu slávu jej priniesol hit Zúfalé manželky, v ktorom stvárňovala Bree Van De Kamp. Okrúhlu 60-ku oslávi v marci. Herečka je dvojnásobnou mamou, otcom jej detí je Tom Mahoney, s ktorým žije v manželstve od roku 2006.

Herečka Marcia Cross.
Herečka Daphne Zuniga.
+8Herečka Demi Moore.

Daphne Zuniga hviezdila takisto v populárnom seriáli Melrose Place v úlohe Jo Reynoldsovej v sezónach 1992–1996. Fanúšikovia tohto seriálu si ju pamätajú ako peknú tmavovlásku, ktorá tvorila seriálový pár s fešákom Grantom Showom. Na svojom hereckom konte má vyše 80 filmových či seriálových rolí, ale slávu Melrose Place sa jej už ničím preskočiť nepodarilo.

zväčšiť Herečka Daphne Zuniga. Foto: SHUTTERSTOCK
daphne Herečka Daphne Zuniga.

Dvoma Oscarmi ovenčená Jodie Foster sa stane 60-ničkou v novembri. A hoci má na konte výnimočné snímky ako Mlčanie jahniat, Anna a kráľ, Sommersby či Kontakt, ona sama by si herectvo za svoju cestu nikdy nevybrala. „Nemyslím si, že ja sama by som sa vydala cestou herectva, ak by som nebola do tohto biznisu ‚hodená‘ ako trojročná. Nekorešponduje to s mojou osobnosťou,“ povedala pre magazín „Red“. V roku 2014 sa Foster vydala za fotografku Alexandru Hedisonovú a je mamou dvoch synov.

zväčšiť Herečka, režisérka a laureátka Zlatej palmy... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Opening Ceremony Red Carpet Herečka, režisérka a laureátka Zlatej palmy Jodie Foster pózuje fotografom. Oblečená v kreácii Givenchy.

Roky pribúdajú aj s časom úporne bojujúcej herečke Demi Mooreovej, ktorá jubileum oslávi takisto v novembri. Hviezda filmov ako Charlieho anjeli, Striptíz, G. I. Jane či Duch je trojnásobnou mamou, otcom jej dcér je Bruce Willis, s ktorým žila v manželstve v rokoch 1987 až 1990. Päť rokov po rozvode sa jej ďalším manželom stal herec Ashton Kutcher, toto manželstvo sa skončilo rozvodom v roku 2013. Odvtedy je herečka oficiálne single.

zväčšiť Herečka Demi Moore stavila na zamatový komplet... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
WSJ. Magazine 2021 Innovator Awards Herečka Demi Moore stavila na zamatový komplet Fendi.

Felicity Huffman zažiarila vďaka seriálu Zúfalé manželky, v ktorom hrala Lynette Scavo v rokoch 2004 až 2012. Seriálová hviezda sa však preslávila aj čímsi iným. V roku 2019 putovala za mreže, keď ju súd odsúdil na 14 dní väzenia, 250 hodín verejnoprospešných prác a pokute 30 000 dolárov v korupčnom škandále s prijímacími testami na prestížne americké univerzity. Huffman bola súčasťou skupiny 51 člennej skupiny, v ktorej rodičia podľa prokuratúry celkom zaplatili na úplatkoch 25 miliónov dolárov, aby sa ich deti dostali na prestížne univerzity. 60-ku oslávi až v decembri.

 Felicity Huffman Čítajte viac Z väzenia pred kamery! Zúfalka Huffman si mohla z ponúk vyberať

V roku 2022 okrúhlu 60-ku oslávia ešte herečky ako Joan Cusack, Laura San Giacomo, Jane Sibbett, Nia Vardalos, Jennifer Jason Leigh či Gina Gershon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jodie Foster #Demi Moore #Felicity Huffman #Marcia Cross

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...