Rok narodenia: 1972! Najkrajšie herečky Hollywoodu v tomto roku oslávia 50-ku

Alyssu Milano, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Leslie Mann a ďalšie slávne herečky spája rok narodenia.

12.01.2022 06:00
garner-koláž Foto:
Paltrow, Diaz, Garner - v roku 2022 oslávia 50-ku.
debata (1)

11. januára oslávila okrúhlu 50-ku herečka Amanda Peet. Večne usmiata hrdinka romantických filmov, ktorá sa ocitla aj v rebríčku najkrajších ľudí planéty, sa objavila v slávnych komédiách ako Môj sused zabijak či Lepšie neskoro ako nikdy.

Herečka Amanda Peet v roku 2002.
Herečka Amanda Peet v roku 2003 prichádza na...
+7Herečka Amanda Peet na zábere z roku 2004.

Z trojnásobnej mamy, herečky Jennifer Garnerovej, sa stane päťdesiatnička v apríli. Preslávila ju séria Alias (2001 – 2006), ale život jej zmenil aj film Daredevil, v ktorom sa pred kamerami stretla s Benom Affleckom. Párik sa o dva roky na to zosobášil, no ich vzťah sa oficiálne rozpadol v roku 2018.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner nemohla ako trojnásobná... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 Baby2Baby Gala Herečka Jennifer Garner nemohla ako trojnásobná mama na akcii Baby2Baby Gala chýbať.

Sofia Vergara, jedna z najlepšie platených televíznych herečiek, oslávi 50-ku v júli. Hviezde seriálu Moderná rodina by však tento vek hádal málokto, spolu s manželom, svalnatým Joeom Manganiellom (Magic Mike), patria k najkrajším párom Hollywoodu.

zväčšiť Herečka Sofia Vergara. Foto: Profimedia
vergara Herečka Sofia Vergara.

Cameron Diaz oslávi jubileum v auguste, ale nič to zrejme nezmení na fakte, že pre milióny jej fanúšikom zostane navždy sexi blondínkou s nádherným úsmevom, ktorú si zamilovali v komédiách Maska či Niečo na tej Mary je, neskôr vo filme Charlieho anjeli. Ako 47-ročná si splnila svoju veľkú túžbu a stala sa mamou dcérky, ktorú jej vynosila náhradná mama.

zväčšiť Herečka Cameron Diaz a jej ležérnejšie pôsobiac... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 378555142 Herečka Cameron Diaz a jej ležérnejšie pôsobiac overal s výšivkou bodkovaného vzoru zlatou niťou na čiernom podklade.

September sa ponesie v znamení osláv aj u oscarovej herečky Gwyneth Paltrowovej. Nežná blondínka svojou krásou očarila Brada Pitta či Bena Afflecka, pred oltár sa postavila s Chrisom Martinom z kapely Coldplay. Ich manželstvo je už minulosťou, herečka je šťastná po boku druhého manžela, scenáristu Brada Falchuka.

Gwyneth Paltrow.
Herečka Cameron Diaz.
+8Herečka Jennifer Garner nemohla ako trojnásobná...

Seriálová hviezda a jedna z Čarodejníc, herečka Alyssa Milano, sviečky na torte sfúkne až v decembri. Slávu jej priniesol aj seriál Melrose Place, v ktorom však hrala len menšiu rolu. Fanúšikovia ju zbožňovali najmä ako Phoebe Halliwell zo spomínaných Čarodejníc (1998 – 2007).

zväčšiť Herečka Alyssa Milano. Foto: SHUTTERSTOCK
Alyssa Milano Herečka Alyssa Milano.

Zo slávnych žien 50-ku v roku 2022 oslávia aj Jennie Garth, Leslie Mann, Missi Pyle, Toni Collette, Thandiwe Newton, Carmen Electra, Jenny McCarthy či Selma Blair.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Cameron Diaz #Allysa Milano

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...