Rozdiel medzi fotkami? 17 rokov. Ako sa za ten čas zmenila krásna Soňa Norisová?

Soňa Norisová patrí k obsadzovaným herečkám nielen na Slovensku, ale aj v susedných Čechách. Ako sa menila pred kamerami?

29.12.2021 09:00
norisová koláž Foto: ,
Soňa Norisová v roku 2004 a v roku 2021.
debata

Už 9. januára sa k divákom dostane pokračovanie úspešného pôvodného seriálu RTVS, Hniezdo. V novinke Priznanie si hlavnú rolu zahrá herečka Soňa Norisová (48). Vracia sa k postave Kristíny Važanovej, milujúcej manželky a matky dvoch detí. Tretie dieťa, Filipka, splodila neželane, mimo manželského zväzku. Jej príbeh sa tak rozohrá pred kamerami opäť…

Soňa Norisová patrí k obsadzovaným herečkám nielen na Slovensku, ale aj v susedných Čechách. Krásna tmavovláska, rodáčka z Malaciek, má na konte množstvo filmových či seriálových rolí. Jej fotogenická tvár je pred kamerou neprehliadnuteľná a plynúce roky jej na šarme nijako neuberajú.

Soňa Norisová v roku 2004.
Soňa Norisová v roku 2020.
+5Soňa Norisová v seriáli Hniezdo.

V roku 2018 si zahrala hlavnú ženskú rolu v českom filme Ten, kdo tě miloval, v roku 2021 sme ju mohli vidieť v snímke Prvok, Šampón, Tečka a Karel.

K videniu je aj pred seriálovými kamerami – v roku 2020 sa predviedla ako už spomínaná Kristína Važanová v seriáli Hniezdo, ale zahrala si aj v projekte Markízy Červené pásky. U našich susedov bola v hereckom tíme krimi seriálov Policie Modrava či V.I.P. vraždy.

zväčšiť Soňa Norisová a Patrik Děrgel v druhej sérii... Foto: Prima
Soňa Norisová a Patrik Děrgel Soňa Norisová a Patrik Děrgel v druhej sérii seriálu V.I.P. vraždy.

V roku 2014 si zahrala jednu z hlavných ženských rolí v seriáli Dr. Ema, v roku 2012 to bol krimi seriál Mesto tieňov. V roku 2010 sa objavila v jednej časti série RTVS z cyklu Nesmrteľní, kde si zahrala po boku Maroša Kramára.

zväčšiť Soňa Norisová a Milo Kráľ v seriáli Doktorka Ema. Foto: TV JOJ
Soňa Norisová a Milo Kráľ Soňa Norisová a Milo Kráľ v seriáli Doktorka Ema.

V roku 2007 si pod taktovkou režiséra Jiřího Vejdělka zahrala vo filme Václav, v roku 2001 to boli Rebelové Filipa Renča, kde stvárnila menšiu rolu. Jej sestra, Zuzana, si v Rebeloch zahrala hlavnú ženskú postavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premeny #Soňa Norisová #seriál Priznanie

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...