Krásna Diane Kruger o materstve: Zmenilo sa úplne všetko

Slávna nemecká rodáčka sa stala mamou koncom roka 2018 ako 42-ročná.

28.12.2021 10:00
kruger Foto: ,
Herečka Diane Kruger.
debata

Dcérku porodila svojmu partnerovi, hercovi Normanovi Reedusovi (52). V rozhovore pre magazín „Women's Health“ opísala, ako materstvo zmenilo jej život. Jej kariéra sa okamžite dostala na druhé miesto, herečka a modelka uprednostňuje čas s rodinou.

„Materstvo zmenilo všetko – je to také klišé, ale je to tak,“ povedala Diane Kruger. „Vnímam prácu inak. Rada pracujem, v skutočnosti si to teraz vážim viac ako predtým, no zároveň sa na všetko pozeráte už z inej perspektívy.“

2021 New York City Ballet Fall Fashion Gala Čítajte viac Herečka Diane Kruger ukázala mamu: Podobajú sa? Možno vás to prekvapí...

Ako dodala, už sa sama seba nepýta, čo by mohla urobiť pre svoju kariéru ako prvé. Namiesto toho ide skôr o to, čo by sa zmestilo do jej rozvrhu popri starostlivosti o dcérku.

Napriek tomu len šesť mesiacov po narodení svojej dcéry začala 45-ročná Kruger trénovať na svoj ďalší film „The 355“, v ktorom hrá nemeckú špiónku. „Bolo to impozantné,“ priznáva, keď sa dnes obzerá späť. "Ale po šiestich mesiacoch v pozícii matky na plný úväzok som bola pripravená postarať sa o seba a takisto na chvíľu odísť z domu. Bolo zábavné zmiznúť každý deň na pár hodín a sústrediť sa na svoje telo a prácu,“ dodala.

Svojho partnera, Normana Reedusa, spoznala krásna blondínka v roku 2015 počas práce na filme Sky. V roku 2021 sa zasnúbili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diane Kruger

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...