Ktorá torta od Miňa v Pečie celé Slovensko bodovala na sociálnych sieťach najviac? Tu je odpoveď! A čo u vás?

Pred kamerami šou Pečie celé Slovensko predvádzal jej víťaz, Miňo z Bratislavy, nádherné diela, ktorým tlieskali aj sociálne siete.

21.12.2021 11:00
debata

Miroslav Miňo Macuľa prezradil, ktorá jeho torta bodovala u fanúšikov Pečie celé Slovensko na sociálnych sieťach najviac! A čo u vás?

zväčšiť Víťaz prvej série šou Pečie celé Slovensko -... Foto: RTVS
miňo Víťaz prvej série šou Pečie celé Slovensko - 39-ročný Miroslav „Miňo“ Macuľa z Bratislavy.

Sladkou šou Pečie celé Slovensko žili nielen televízni diváci, ale na dychberúce výtvory šikovného cukrára z Bratislavy nadšene reagovali aj sociálne siete. Čerstvý „majster pekár“ prezradil, ktorá jeho torta u fanúšikov zabodovala najviac.

Medový úľ od Miňa.
Brnenská torta podľa Miňa.
+6Miňovo medovníkové "M"

„Bola to torta "medový úľ“, na ktorú reagovali ľudia na Facebooku a Instagrame najviac. Krátko po odvysielaní kola som na ňu dostal hneď niekoľko zákaziek. Okrem „úľa“ na sieťach zabodovala aj rodinná torta z prvého kola, vďaka ktorej som sa stal pekárom týždňa," prezradil Bratislavčan Miňo. Tu sú jeho úchvatné torty, ktorá najviac ohúrila vás? Hlasujte!

Pre TV Pravda porozprával víťaz šou Pečie celé Slovensko aj o tom, aké dezerty nebudú chýbať na jeho sviatočnom stole počas Vianoc (video).

Video

RTVS už ohlásila druhú sériu šou Pečie celé Slovensko na budúci rok. Svoje miesto vo finálovej dvanástke si môžete uchmatnúť už teraz vyplnením registračného dotazníka na www.pecieceleslovensko.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko #Miňo Macuľa

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...