Toto sú najsexi bodyguardi slávnych hviezd: Poznajte fešákov, ktorí strážia Adele či Beyoncé

O láske medzi hviezdou a jej osobným strážcom vznikol kedysi slávny film s Whitney Houstonovou. Niekoľko hviezd sa do vzťahu s bodyguardom vrhlo aj v skutočnom živote. Ale čo asi zaujme najviac - mnoho mužov, ktorí strážia hviezdy, sú poriadni fešáci.

09.12.2021 06:00
295834640 Foto:
Kourtney Kardashian, ktorú ochraňoval jeden čas bodyguard Tim Chung. Ten sa staral aj o jej mladšiu sestru Kylie Jennerovú. Neskôr ho vystriedali iní ochrankári.
debata (1)

Áno, osobní strážcovia sú muži z ocele, často vycvičení tvrdým armádnym výcvikom na to, aby dokázali zastaviť dotieravých fanúšikov či spacifikovať príliš nadšené fanúšičky alebo fanúšikov. A hoci väčšina z nás si asi osobného strážcu predstaví ako horu svalov – tak trošku hromotĺka, ktorý kráča za slávnou klientkou v tesnom závese – realita môže byť aj iná.

Niektorí osobní strážcovia sú fyzicky takí príťažliví, že im venovali stránky na sociálnych sieťach. Mnohých s obľubou fotografujú a tak trošku „rozpitvávajú“ médiá, bulvárne sa občas dokonca snažia vyhrabať aj nejakú tú „pikošku“ zo života hviezdy a jej strážcu. My sme sa pozreli na sedmičku fešákov, ktorí zaujali po boku slávnych hviezd.

Záber speváčky Katy Perry síce pochádza už z...
Herečka Jennifer Lawrence mala dlhý čas po boku...
+4Speváčka Lady Gaga má jedného z najsexi...

Azda jeden z najslávnejších osobných strážcov je muž menom Peter van der Veen, ktorý je doslova na roztrhanie. Už roky sa objavuje po boku speváčky Lady Gaga a zároveň je aj bodyguardom britskej divy Adele. Dámy si ho delia pri spoločenských udalostiach alebo v čase, keď musia absolvovať návštevy štúdií či akcií s očakávaným množstvom fanúšikov.

Van der Veen má dokonca na sociálnych sieťach niekoľko fanúšikovských stránok a dokonca k nemu existuje hashtag s názvom #peterthebodyguard. Zároveň je aj jedným z veľmi stabilných bodyguardov, ku ktorému sa hviezdy dlhoročne vracajú. Nie je však jediným…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #krása #Lady Gaga #vzhľad #Adele #bodyguard

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...