Prvé foto s bruškom! Takto pristane moderátorke Lenke Vavrinčíkovej

Lenka Vavrinčíková si dala od moderovania Televíznych novín pauzu, teraz sa fanúšikom prihlásila na Instagrame.

02.12.2021 13:00
Lenka Vavrinčíková Foto:
Lenka Vavrinčíková na archívnej snímke.
debata

Koncom augusta sympatická moderátorka Lenka Vavrinčíková prezradila, že je tehotná. "Bábätko sme plánovali, tak sa veľmi tešíme. Môj lekár mi však odporučil dodržiavať pokojový režim, takže zostávam doma a s partnerom sa pomaly pripravujeme na všetky krásne povinnosti, ktoré nás čakajú,“ prezradila vtedy sympatická brunetka pre svoju domovskú televíziu.

Od práce si tak dala pauzu, na svojom Instagrame sa v týchto dňoch pochválila prvým záberom, na ktorom už vidieť jej tehotenské bruško, ktoré si moderátorka nežne drží. Na zverejnenú fotografiu už zareagovalo niekoľko známych mamičiek, okrem iných napríklad Barbora Švidraňová, Katarína Jakeš či Miriam Kalisová.

norisová koláž Čítajte viac S bábätkami známych Sloveniek a Češiek sa roztrhlo vrece! Aké mená u nich letia? Víťazí klasika?

Vavrinčíková v Markíze začínala ešte počas štúdia na vysokej škole v rámci redakčnej praxe v redakcii Telerána. Neskôr sa divákom prihovárala ako tvár Počasia, následne sa stala moderátorkou Televíznych novín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lenka Vavrinčíková

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....