Emma Tekelyová: Vek nie je dôležitý. Ako sa žena cíti, tak vyzerá

Byť ženou je úžasné v každom veku je názov knižnej novinky známej moderátorky a spisovateľky Emmy Tekelyovej.

29.11.2021 15:00
Moderátorka Emma Tekelyová. Foto:
Moderátorka Emma Tekelyová.
debata

Publikáciu, ktorá „učí ženy dozrievať a cítiť sa krásnymi bez ohľadu na čísla“, uviedli do života uplynutý týždeň v Bratislave.

Kniha je pokračovaním bestselleru, ktorý Tekelyová napísala pred dvadsiatimi rokmi. Do života ju uviedli tri sudičky, predstaviteľky troch rôznych dekád, herečka Karin Haydu, moderátorka Katka Brychtová a speváčka Beáta Dubasová. Krstným otcom knihy bol lekár a moderátor Miloš Bubán.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma TEKELY (@emma.tekelyova)

Knižná novinka vyšla v čase, keď Emma Tekelyová oslávila narodeniny. „Je to najkrajší darček pre mňa, ale aj pre všetky ženy, ktoré sa neboja byt úžasné v štyridsiatke, päťdesiatke, šesťdesiatke, sedemdesiatke…, prosto forever,“ napísala na sociálnej sieti spisovateľka. V najnovšom diele nadväzuje na svoj prvý bestseller Byť ženou je úžasné (1998) a odpovedá na citlivú otázku, či byť ženou je úžasné v každom veku.

Tekelyová čitateľkám prezrádza, ako sa priatelí s rokmi ona, čo robí pre svoj vzhľad a kondíciu, aby bola plná energie a mala dôvod na radosť. Kniha je podľa jej autorky viac než knihou, mohla by poslúžiť aj ako terapia. „Vek nie je dôležitý. Ako sa žena cíti, tak vyzerá. Každá z nás má v sebe slnko, len ho rozsvietiť,“ tvrdí Tekelyová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Tekelyová

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...