Tajomstvo super postavy Heidi Klumovej? Dobre vie, čo je dobré pre jej telo

Ako 48-ročná má Heidi Klum telo snov. Aktuálne slávna modelka nakrúca na gréckom Mykonose ďalšiu sériu šou "Germany's next Topmodel".

29.11.2021 09:00
heidi klum Foto:
Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre tlačovú agentúru Spoton na margo starostlivosti o svoju super postavu povedala: „Viem, čo je dobré pre moje telo. Milujem dobré, zdravé jedlo. Som na to veľmi háklivá a preto so sebou nosím obľúbené veci,“ povedala a dodala: „Napríklad tmavý chlieb. Mám tri kufre a v jednom je len jedlo.“

Keď rodená Nemka pred rokmi vyrazila do USA s cieľom posunúť sa v modelingovej kariére, zobrala si toho na svoje plecia priveľa. Klum to ale vzala aj ako príležitosť, aby sa viac staralo o to, ako sa stravuje. „Túžila som mať zdravé telo, lebo potom sa aj zdravo a fit cítim,“ opísala. Zároveň však priznala, že keď je jej pracovný deň veľmi dlhý, siahne aj po niečom nezdravom. „Vtedy pomôže aj pohár koly,“ priznala.

klum Čítajte viac Mohla byť ešte vyzývavejšia? 17-ročná dcéra Klumovej na premiére! Prekvapí vás, s kým dorazila

Pokiaľ ide o krásu, Klum má jednoduchý recept. „Buďte šťastní,“ povedala štvornásobná mama. „Na človeku hneď poznáte rozdiel, keď je šťastný alebo zatrpknutý.“ V porovnaní s obdobím spred desiatich rokov sa modelka cíti uvoľnenejšia. „Samozrejme, že to, čo robím, beriem vážne, ale pri mnohých veciach som uvoľnenejšia,“ prezradila. Ako priznáva, v tom čase nebola dravšia, ale ustráchanejšia.

A v čom vidí Klum svoju silnú stránku? „Vždy som v podstate vedela, čo chcem. A ak som niečo nechcela, povedal som ‚nie‘. Naučila to aj svoje deti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....