Málo ľudí má v obľube tvory, ktoré chodí do prírody pozorovať princezná Charlotte

Pre vojvodkyňu Kate (39) a princa Williama (39) je dôležité, aby ich deti trávili veľa času v prírode.

11.11.2021 11:00
kate Foto:
Princ William a vojvodkyňa Kate s ich troma ratolesťami.
debata

O princeznej Charlotte je známe, že má rada pavúky. Odborníčka na kráľovskú rodinu, Katie Nicholl pre magazín OK prezradila, že s mamou, vojvodkyňou Kate, často vyráža na „sledovacie“ misie, počas ktorých vyhľadávajú práve pavúky a následne ich so záujmom pozorujú.

"Mám rád pavúky,“ povedala princezná Charlotte (6) slávnemu prírodovedcovi Davidovi Attenboroughovi (95) minulý rok, keď zavítal do Kensingtonského paláca počas súkromného premietania jeho filmu s názvom David Attenborough: A Life On Our Planet.

kate, william Čítajte viac Deti Williama a Kate neskrývali radosť! Aha, aký slávny muž ich prišiel navštíviť

Pre vojvodkyňu Kate (39) a princa Williama (39) je dôležité, aby ich deti trávili veľa času v prírode. Kate preto podporuje Charlottinu lásku k pavúkom a pomáha jej objavovať tieto tvory a pozorovať ich v záhrade, uviedla Katie Nicholl.

Zábermi z prírody sa občas pochvália kráľovskí rodičia aj na svojom Instagrame, ich vidiecke sídlo Anmer Hall, vzdialené asi hodinu cesty od Londýna, je obklopené lesmi a lúkami. Práve tu trávila 5-členná rodina väčšinu času počas pandémie, Charlotte a jej starší brat George tu absolvovali aj homeschooling v čase, kedy boli v Británii zatvorené školy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....