Sarah Jessica Parker má po krk útokov na jej vrásky či šedivé vlasy! Viem, ako vyzerám, mám snáď zastaviť starnutie?

Je presvedčená, že pri mužských hercoch diváci donekonečna nerozoberajú to, ako vyzerajú.

10.11.2021 09:00
nixon Foto:
Sarah Jessica Parker a Cyntia Nixon počas nakrúcania novinky And Just Like That ….
debata (1)

Sarah Jessica Parker má už plné zuby rozoberania jej vzhľadu v novinke And Just Like That …, ktoré je voľným pokračovaním Sexu v meste. Je presvedčená, že pri mužských hercoch diváci donekonečna nediskutujú o tom, ako vyzerajú. Opísala to v rozhovore pre magazín Vogue.

Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke  'And Just Like That'. Čítajte viac Horúce bozky? Carrie Bradshaw si ich v seriálovej novinke nevymieňa s Pánom Božským, ale s týmto sympaťákom

Od štartu vysielania seriálu Sex v meste, ktorý sa k divákom dostal v roku 1998, ubehlo dlhých 23 rokov. Niet preto divu, že hlavné predstvaiteľky sa zmenili, sú z nich 50-ničky.

Sarah Jessica Parker povedala: „V reakciách na náš vzhľad je toľko neznášanlivosti, to by sa nikdy mužom nestalo.“ Zvlášť šedivé vlasy Parkerovej či Nixonovej sú vďačnou témou na sociálnych sieťach. Rovnako, ich ich vrásky.

„Najhoršie je to na sociálnych sieťach, každý má čo povedať: ‚Má príliš veľa vrások.‘, ‚Má málo vrások.‘,“ hovorí Parker a poračuje: „Viem, ako vyzerám. Tak čo mám robiť? Zastaviť starnutie? Zmiznúť?“

Nová séria prinesie príbehy 50-ročných kamarátok – Carrie, Charlotte a Mirandy. Kim Cattrall, seriálová Samantha Jones, bude v seriáli And Just Like That… chýbať.

Kristin Davis Čítajte viac Čo sa stalo s tvárou Charlotte, pýtajú sa fanúšikovia Sexu v meste. Jej pery sú viditeľne iné

Aj vzhľad herečky Kristin Davisovej (56) fanúšikov v úvode nakrúcania zaskočil a na sociálnych sieťach poukazovali na zmenenú tvár seriálovej Charlotte.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...