(Ne)dávne momentky aj najlepšie looky: Müllerová oslavuje 60, zaspomínajte si s nami

Pri pohľade na ňu sa to zdá až neuveriteľné. Známa televízna moderátorka a niekdajšia televízna hlásateľka Soňa Müllerová oslavuje okrúhle jubileum.

21.10.2021 15:00
Moderátorka Soňa Müllerová. Foto:
Moderátorka Soňa Müllerová.
debata

Populárna tvár relácie RTVS Dámsky klub sa narodila 21. októbra 1961 v Trenčíne a na štvrtkový deň tak pripadá dátum jej okrúhlych 60. narodenín. Televízna moderátorka si dlhé roky uchováva mladistvé vyžarovanie a pôvab. Určite čiastočne aj vďaka tomu, že má záľubu v trendových a moderných kúskoch módy a snaží sa držať krok s trendmi. Nikdy to však nerobila násilne, ale je v tom veľmi prirodzená. To je pravdepodobne aj tajomstvo, prečo vlastne táto matka dvoch detí patrí medzi najlepšie oblečené dámy slovenského šoubiznisu.

Druhý ročník Plesu v opere, v roku 2002,...
Moderátorka Soňa Müllerová na Plese v opere v...
+27Moderárorka Soňa Müllerová (vľavo) a Adriana...

Jej kariéra pred kamerami, v prvom rade televíznymi, odštartovala už v polovici 80-tych rokov, keď nastúpila ako hlásateľka do Slovenskej televízie. Stala sa jednou z kľúčových tvárí, ktoré na verejnoprávnej (v tom čase vlastne jedinej) televízii sprevádzali programami a prihovárali sa pravidelne divákom.

pjimage Čítajte viac Müllerová, Ostrihoňová aj Simanová: 3 moderátorské looky, ktoré vás inšpirujú

Ani po zmene pomerov v krajine a predovšetkým zmenách, ktoré zasiahli aj televíznu brandžu (nástup súkromných televízií, koniec hlásateliek) nezostala Müllerová v úzadí. Vyskúšala si moderovanie v rádiu, sprevádzala desiatkami relácií a tiež živých prenosov, uplatnila sa ako moderátorka spoločenských podujatí. Dnes pravidelne každý druhý týždeň sprevádza programom Dámsky klub na obrazovkách RTVS, kde patrí ku stáliciam. Diváci ju však môžu poznať aj z programov Úsmev ako dar či iných projektov RTVS.

zväčšiť Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: Peter Frolo pre Fashion Film Festival Bratislava
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.

Soňa Müllerová sa narodila ako Soňa Behulová, no roky vystupuje s profesionálym priezviskom po bývalom manželovi – spevákovi a skladateľovi Richardovi Müllerovi, s ktorým sa rozviedli v roku 2001 po pätnástich rokoch manželstva. Ich vzťah je priateľský, spolu majú dve deti – syna Filipa a dcéru Emu, ktorá sa pred časom vrhla na influencing a s úspechom ju sledujú tisícky mladých ľudí na sociálnych sieťach. Píše tiež pre známy módnik Vogue.

So Soňou Müllerovou pri príležitosti jej jubilea pripravujeme v najbližších dňoch rozhovor. Zatiaľ si pozrite galériu jej najlepších lookov, ale tiež momentky a spomienky z vrcholov jej moderátorskej kariéry.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #kariéra #Richard Müller #Soňa Müllerová #moderátorka #jubileá hviezd

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...