Oficiálne foto krásnej nevesty Jennifer Gates! Jej svadobné šaty boli dokonalé, obzrite si ich

25-ročná Jennifer Gates povedala "áno" 30-ročnému Nayelovi Nassarovi v šatách od dizajnérky Very Wangovej. Boli nádherné, pozrite sa!

19.10.2021 13:00
gates Foto:
Jennifer Gates na archívnej snímke.
debata (1)

Víkendová svadba najstaršej dcéry Billa Gatesa a Melindy Gatesovej, Jennifer (25), sa teší značnému mediálneho záujmu. Jej fanúšikovia, ktorých má na Instagrame takmer 500 000, netrpezlivo očakávali oficiálne svadobné zábery. 25-ročná študentka zverejnila prvé foto, zábery v svadobných šatách sa už objavili aj na Instagrame americkej dizajnérky Very Wangovej.

Na ceremoniál, ktorý sa konal na rodinnej farme V North Saleme, mestečku s 5 000 obyvateľmi vo Westchester County, si Jennifer obliekla šaty v odtieni slonovinovej kosti s dlhým rukávom od dizajnérky Very Wangovej. Romantický vintage dizajn svadobnej róby podčiarkovala francúzska čipka na živôtiku a rukávoch, takisto aj sukňa z talianskeho tylu. Vzhľad nevesty sa nezaobišiel bez tylového závoja, ktorý bol takisto zdobený francúzskou čipkou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VERA WANG (@verawanggang)

„Vera a celý jej tím pracovali tak úžasne a splnili tak predstavu mojich vysnívaných šiat,“ povedala Jennifer pre magazín Vogue. „Je ikonou v módnom priemysle a priekopníčkou vo svete módy ako žena, ktorá zmenila kariéru, aby išla za svojou túžbou. Od nášho prvého stretnutia som vedela, že som v dobrých rukách.“ Ženích si na svoj veľký deň zvolil oblek značky Armani.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Gates

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...