Škandál manžela je zabudnutý! Princezná Eugenie oslávila výročie sobáša doposiaľ nezverejneným svadobným záberom

Sú to už tri roky, čo si britská princezná Eugenie a Jack Brooksbank povedali svoje "áno" v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

13.10.2021 09:00
eugenie Foto:
Takto vyzerala jedna z oficiálnych fotografií princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka, ktoré pár zverejnil v roku 2018 v čase svadby.
debata

Vnučka kráľovnej si na svoj veľký deň zaspomínala aj na Instagrame a pri príležitosti výročia ukázala fanúšikom doposiaľ nezverejnenú fotografiu zo svadby. Tá zobrazuje princeznú a jej manžela v spoločnom objatí na tanečnom parkete. K záberu napísala: „Šťastné výročie, moja láska… Dnes sú to tri roky.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Eugenie mala počas večernej svadobnej párty na sebe jemné ružové šaty od amerického návrhára Zaca Posena (na zábere s princeznou Eugenie dole). Pred oltár sa postavila v bielych svadobných šatách, ktoré pre ňu navrhli britskí dizajnéri Peter Pilotto a Christopher De Vos.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Posen (@zacposen)

Princezná Eugenie a Jack Brooksbank sa vo februári stali rodičmi ich prvého spoločného potomka, syna Augusta. Nielen obdobie radosti, ale aj škandál zasiahol dvojicu počas tohto roka. V auguste paparazzi zachytili „vzorného otca“ Jacka Brooksbanka počas bujarej zábavy na jachte pri ostrove Capri s pohárikom v ruke v obklopení modeliek, niektoré z nich boli „hore bez“. Jeho manželka sa v tom čase doma starala o ich niekoľkomesačného syna Augusta.

Jack Brooksbank Čítajte viac Manžel princeznej Eugenie v obklopení polonahých modeliek na jachte! Iba si robil svoju prácu, obhajuje ho svokra Fergie

Súdiac podľa princezninho statusu na Instagrame, škandál manželovi „odpustila“ a pár si nažíva ďalej tak, ako doteraz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...