Seriálová Kosť má 45! Aj decentná antropologička občas experimentovala s účesmi, nie všetky vyšli na jednotku

Ako slávna doktorka Temperance Brennanová si herečka Emily Deschanel vďaka seriálu Kosti získala milióny fanúšikov po celom svete.

11.10.2021 13:00
David Boreanaz Foto:
Emily Deschanel a David Boreanaz v roku 2011 - hlavní hrdinovia seriálu Kosti.
debata (1)

Na svojom hereckom konte má herečka Emily Deschanel vyše 30 filmových či seriálových rolí, ale popularitu seriálovej Kosti žiadnou z nich neprekonala. 11. októbra oslavuje nežná hnedovláska 45 rokov.

Svoju hereckú kariéru naplno odštartovala v roku 2000, prišli menšie úlohy v seriáloch Providence či Zákon a poriadok. Seriál Kosti sa k divákom dostal v roku 2005 a na obrazovke sa udržal do roku 2017.

zväčšiť Emily Deschanelv roku 2006 - jej účes nemal s... Foto: SHUTTERSTOCK
Emily Deschanel Emily Deschanelv roku 2006 - jej účes nemal s decentnou Temperance Brennanovou veľa spoločného .

Krimiseriál priťahoval milióny divákov nielen vďaka zaujímavým prípadom. Svoju rolu zohrala, samozrejme, aj láska… Fanúšikovia seriálu tak s napätím sledovali vzťah peknej hnedovlásky v podaní Emily Deschanel (45) a urasteného sympaťáka, agenta Bootha. Toho v seriáli Kosti stvárňoval herec David Boreanaz (55).

zväčšiť Takto ju poznajú diváci po celom svete - Emily... Foto: SHUTTERSTOCK
Emily Deschanel Takto ju poznajú diváci po celom svete - Emily Deschanelv roku 2013 - účes ako zo seriálu.

Po skončení seriálu bolo o jeho hviezde istý čas ticho. V roku 2019 však prijala úlohu v seriáli Animal Kingdom. Predviedla sa v ňom ako Angela, bývalá väzenkyňa a narkomanka, ktorá sa vracia po rokoch medzi svojich blízkych, ktorí nemajú medzi sebou práve ideálne vzťahy.

Emily Deschanelv roku 2006.
Emily Deschanelv roku 2007.
+9Emily Deschanelv roku 2006.

Seriálovej Kosti sa darilo a darí aj v súkromí. Od roku 2010 je manželkou herca a producenta Davida Hornsbyho, s ktorým začala randiť dva roky po štarte seriálu Kosti, v roku 2007. O tri roky neskôr sa postavili pred oltár počas malej ceremónie v Los Angeles. A spolu sa tešia z dvoch potomkov, synov.

David Boreanaz, Emily Deschanel, bones, kosti, Čítajte viac Láska Kosti a agenta Bootha opantala celý svet! Ale čo ich skutoční partneri? S kým žijú mimo kamier?

Herečka vďaka dlhým rokom v seriáli Kosti so svojím vzhľadom nijako špeciálne neexperimentovala. Decentné líčenie, bledá pokožka a nežný úsmev – tak sa prezentovala pred objektívmi najčastejšie. I keď… Pár razy sa predviedla s účesom, ktorý bol iný než jej overený seriálový „look“ a nie vždy jej zmena celkom „sadla“.

zväčšiť Emily Deschanelv roku 2010, tento účes patril k... Foto: SHUTTERSTOCK
Emily Deschanel Emily Deschanelv roku 2010, tento účes patril k tým menej vydareným.

Krásna hnedovláska sa však roky drží prirodzenosti a robí dobre. Jej premeny časom, aj s účesmi, si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Emily Deschanel #seriál Kosti

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...