Tu je nevesta Jamesa Middletona v svadobných šatách! Sú retro, vydávala sa v nich aj mama vojvodkyne Kate

Alizée Thevenet sa vydávala v šatách z roku 1980, ktoré mala na sebe ako nevesta jej svokra, Carole Middleton.

21.09.2021 09:00
debata

Nevesta Jamesa Middletona, brata vojvodkyne Kate, pre magazín Hello prezradila, že sa vydávala v svadobných šatách patriacich jej svokre, Carole Middletonovej (66). Do šiat z roku 1980 sa krásna Francúzka zamilovala a jej svokra jej ich s radosťou požičala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HELLO! Magazine (@hellomag)

Pre spomínaný magazín čerství manželia „odtajnili“ niekoľko svadobných fotografií a zároveň aj detailov ich veľkého dňa. 34-ročný James Middleton a 32-ročná Alizée Thevenet sa zosobášili v luxusnom zámku Chateau Léoube vo Francúzsku 11. septembra. Obradu sa prizeralo 50 hostí vrátane vojvodu a vojvodkyne z Cambridge a ich troch detí. Chateau Léoube vlastní britský miliardár Anthony Bamford.

james middleton Čítajte viac Pán a pani Middletonovci! Brat vojvodkyne Kate sa oženil s krásnou Francúzkou, tu je ich svadobné foto

Šaty zdobené bielou čipkou, v ktorých sa Carole vydávala v roku 1980 si Alizée vyskúšala ešte počas lockdownu a ako opísala, sadli jej ako uliate. „Dokonale mi sedeli a boli presne také, aké som chcela. Vždy ma znepokojovalo, že svadobné šaty sú len na jedno použitie a preto bolo úžasné dať takýmto nádherným šatám druhý život,“ povedala nevesta v rozhovore pre Hello. Šaty odhaľujúce ramená nevesty, zdobené čipkou, tak boli jednoznačne retro. Podobne ako veterán, Citroen 2CV, ktorým sa zaľúbenci odviezli na svadobnú hostinu. „Šaty mala moja svokra oblečené pred 41 rokmi, keď sa v júni 1980 vydávala,“ dodala nevesta. Páčia sa vám? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carole Middleton #Alizee Thevenet

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...