Lily Collins bola priam rozprávkovou nevestou! Jej svadobné šaty berú dych, prečo boli skutočnou vzácnosťou?

Herečka Lily Collins a režisér Charlie McDowell už majú svadbu za sebou. Svoje "áno" si povedali v luxusnom rezorte v Colorade.

09.09.2021 11:00
lilly colins Foto:
Herečka Lily Collins.
debata

Filmová predstaviteľka Snehulienky si vybrala nielen čarovné miesto, ale aj šaty, v ktorých svojej láske povedala „áno“. Svadobnými zábermi sa pochválila herečka na Instagrame, kde ju sleduje takmer 24 miliónov ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Lily Collins (32) a jej partner, filmový režisér Charlie McDowell, oslávili svoje „áno“ počas prvého septembrového víkendu uprostred fascinujúcej prírody Colorada. Čerstvý manželský pár pózoval na svadobných fotografiách pri úchvatnom vodopáde v prírode ale aj na rustikálnej drevenej terase obklopenej množstvom zelene.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Nevestin „look“ bol ešte čarovnejší než okolité prostredie – v čipkovaných šatách s dlhým rukávom, ktoré na záberoch zdobil aj čipkovaný plášť, pôsobila ako moderná víla z rozprávky.

Róba pochádzala od amerického návrhára Ralpha Laurena a je skutočnou vzácnosťou, keďže Lauren tvorí svadobné šaty len výnimočne. Ako uvádza magazín Vogue, Lily Collins sa tejto pocty dočkala a mala na sebe svadobné šaty tohto návrhára. Niečo podobné sa podarilo už iba Priyanke Chopra a niektorým príbuzným slávneho návrhára.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Lily Collins môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo športovej drámy Splnený sen (2009), kde si zahrala po boku Sandry Bullock, alebo z už spomínanej rozprávky Snehulienka (2012). Je hviezdou úspešného seriálu Netflixu „Emily in Paris“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Collins #nevesta

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...