Študentka ako lusk! Krásna dcéra kráľa Felipeho a Letizie už zarezáva vo Walese

Dcéra španielskej kráľovnej Letizie a kráľa Felipeho, princezná Leonor (15), už pred časom opustila rodný Madrid.

11.09.2021 07:00
leonor Foto:
Princezná Leonor ako študentka na škole "UWC Atlantic College" vo Walese.
debata

Jej kroky viedli do Walesu, kde už navštevuje prestížnu školu „United World College of the Atlantic“, ktorá je vzdialená asi 25 kilometrov od mesta Cardiff. 15-ročná študentka tak má za sebou veľký životný krok.

Kráľovská dcéra absolvuje od leta 2021 do leta 2023 medzinárodný program maturitných skúšok. Princezná Leonor prešla celým výberovým procesom ako každý iný kandidát, oznámil palác. Vysoká škola na svojej webovej stránke píše: „Študenti UWC sú vyberaní na základe ich odhodlania, motivácie a osobnosti. Na rodinnom finančnom zázemí nezáleží.“

leonor Čítajte viac Princezná Leonor čo-to odkukala aj od vojvodkyne Kate! Sledovanej tínedžerke to fakt pristane

Ako aktuálne informuje španielsky denník „El Español“, po dokončení školy je viac ako pravdepodobné, že jej život sa ešte viac zmení. Vysokoškolské štúdium je po maturite ďalším plánovaným krokom, ale medzitým by mohla princezná Leonor, budúca kráľovná, absolvovať aj vojenský výcvik.

Pred štúdiom na vysokej školy by mohla nasledovať kroky svojho otca, kráľa Felipeho (53) a absolvovať spomínaný vojenský výcvik. Po absolvovaní „Lakefield College School“ v Toronte v Kanade v roku 1985 Felipe pôvodne zastával rôzne funkcie v španielskych ozbrojených silách, až potom študoval na Univerzite v Madride a Univerzite Georgetown vo Washingtone, D.C.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia #princezná Leonor

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...