Pippa Middleton oslávila 38 rokov! Ako sa zmenil život krásnej družičky z kráľovskej svadby?

Pippa Middleton, mladšia sestra vojvodkyne Kate, oslávila 6. septembra 38. narodeniny.

07.09.2021 13:00
pippa Foto:
Pippa Middleton počas kráľovskej svadby Kate a Williama ako družička v roku 2011.
debata

Svet ju zaregistroval počas svadby jej sestry a britským princom Williamom, ktorá sa konala v roku 2011. Vtedy ani nie 30-ročná tmavovláska očarila verejnosť v bielych šatách družičky, ktoré jasne lemovali jej peknú postavu. Tú si vďaka kamerám počas svadby obzerali milióny divákov po celom svete.

Kráľovská svadba, Kate, William Čítajte viac Princ William a Kate Middleton sa vzali. Ceremoniál ohúril svet

Z Pippy sa vďaka tomu stala sledovaná celebrita, o jej život sa začali zaujímať médiá. Podobne, ako sa zmenil od kráľovskej svadby život jej staršej sestry, zmenil sa aj ten jej. Pippa sa vydala a je už dvojnásobnou mamou.

Pippa Middleton a James Matthews Čítajte viac Pippa Middleton sa vydala za boháča. Pozrite, je nádherná nevesta!

Pippa Middleton sa v roku 2017 zosobášila s bohatým finančníkom Jamesom Matthewsom v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury. Dvojica žije v Londýne.

Pippa Middleton a jej manžel James Matthews. Čítajte viac Pippa Middleton porodila chlapca, dopriala si rovnaký luxus ako Kate

V roku 2018 priviedla na svet syna Arthura, ktorý sa narodil v rovnakej nemocnici ako deti jej sestry Kate – v súkromnej pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie. V marci 2021 porodila druhé dieťa, dievčatko, ktoré dostalo meno Grace Elizabeth Jane. S manželom žijú bez škandálov a užívajú si spokojný rodinný život, médiám sa skôr vyhýba. Paparazzi fotografi na peknú mamičku z času na čas natrafia na londýnskych uliciach počas prechádzok s jej potomkami či s manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pippa Matthews Middleton

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...