Cameron Diaz: S dcérkou nám pomáha opatrovateľka, nechápem, ako to niekto zvláda bez nej

Mamou sa stala ako 47-ročná, dcérku menom Raddix Chloe Wildflower Madden jej a manželovi 30. decembra 2019 v Los Angeles porodila náhradná matka.

02.09.2021 09:00
cameron diaz Foto:
Herečka Cameron Diaz.
debata (1)

Zo slávnej blondínky, ktorá zažiarila vo filmoch ako Charlieho anjeli, Vanilkové nebo, Niečo na tej Mary je či Maska, sa stala mama na plný úväzok. O svojom poklade aktuálne porozprávala v rozhovore pre magazín People.

cameron diaz - koláž Čítajte viac Nahliadnite do kuchyne či obývačky nového hniezdočka Cameron Diazovej!

V rozhovore herečka bez okolkov priznala, že malá Raddix určuje jej dennú rutinu, aj rutinu jej manžela. „Všetko sa začína, beží, zastavuje a pokračuje len kvôli nej a a jej potrebám,“ s láskou opísala Cameron Diaz (49).

Ako slávna hviezda priznala, s manželom využívajú aj pomoc opatrovateľky, ktorá je pre nich naozaj dôležitá. „Neviem, ako to mamy zvládajú bez takejto pomoci. Naozaj tomu nerozumiem. Sú to pre mňa skutočné superhrdinky.“

Asi pred rokom herečka úprimne hovorila aj o tom, aký vzrušujúci a „divoký“ život si užívajú od momentu, kedy sa ich dcérka narodila. V rozhovore s americkým moderátorom Jimmym Fallonom (47) vtedy opísala: „Každý deň sa malá mení a je celkom iná. Benji a ja sme už nečakali, že sa staneme rodičmi. Sme veľmi šťastní,“ opísala vtedy s radosťou.

V roku 2015 sa Diaz vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte. Rodáčka zo San Diega sa pred vyše piatimi rokmi pracovne stiahla a nové filmy nenakrúca.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...