Anistonovej tréning? 15-15-15! Vyskúšať ho môžete aj vy, poriadne sa zapotíte

Jennifer Aniston má 52 rokov a postavu, ktorú jej závidia aj o polovicu mladšie ženy.

09.08.2021 07:50
Jennifer Aniston Foto:
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Slávna seriálová hviezda ju predvádza aj na červených kobercoch a tak nečudo, že otázky, ako trénuje, k nej smerujú pomerne často.

Herečka šport miluje a nie je pre ňu žiadnym „nutným zlom“, ale radosťou. Pre magazín In Style opísala, ako vyzerá jej tréning a čo robí najradšej, aby sa udržiavala fit. A hoci pre zranenie musela zo svojej rutiny trocha upustiť, s cvičením neprestáva. A teší sa, keď bude môcť opäť začať trénovať naplno.

priatelia, jennifer aniston, Čítajte viac Aniston odstrihla pár ľudí pre vzťah k očkovaniu: Nepočúvajú fakty, len propagandu

„Minulú jeseň som sa zranila a mohla som robiť len pilates, ale je to v poriadku, lebo ho milujem. Chýbal mi však tréning, pri ktorom sa poriadne zapotím. Už čoskoro sa vrátim k svojmu tréningu 15–15–15, čo znamená 15 minút spinningu, 15 minút na crossovom trenažéri a 15 minút behu. Niekedy však absolvujem veľmi tradičný tréning vo fitku. Potrebujem každý deň nejaký druh pohybu, hoci to je len 10 minút skákania na trampolíne,“ opísala niekdajšia manželka Brada Pitta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #tréning #Cesta za zdravím

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....