Byť krásna je dôležité, ide o ten pocit, myslí si 60-nička Andie MacDowell

62-ročnej hollywoodskej herečke Andie MacDowellovej počas pandémie chýbal pocit "byť krásna".

03.08.2021 11:00
Andie MacDowell Foto: ,
Andie MacDowell počas festivalu v Cannes.
debata

Hviezda komédií ako Zelená karta či Štyri svadby a jeden pohreb býva ozdobou červených kobercov a nič sa na tom nemení ani s jej pribúdajúcim vekom.

andie2002 Čítajte viac Ako upraviť kučeravé vlasy v 30-ke aj 60-ke? MacDowell vás inšpiruje, tu je 9 tipov

Kvôli pandémii však aj ona zostala v izolácii, väčšinu roka prežila doma tak, ako ostatní. Nový pocit slobody si preto cení oveľa viac. „Krása prináša do nášho života veľa radosti. A myslím si, že naša koncepcia krásy sa rozšírila a je originálnejšia a kreatívnejšia. Počas pandémie sme premeškali príležitosť cítiť sa krásne a uvedomili sme si, aké dôležité to je v našich životoch,“ povedala pre britský magazín Hello!.

Krásna 60-nička si zo staroby vrásky nerobí, ani sa zbytočne neznepokojuje. „Starnúť je pekné. Nemusíme sa za to hanbiť,“ opísala MacDowell. Ako mladú modelku Andie inšpirovali staršie ženy. „Pamätám si, ako som si kúpila čiernobielu fotografiu Georgie O’Keefeeovej koncom 8-tych rokov. Pozerám sa na ten obrázok dodnes a pamätám si, za akú krásnu a dôstojnú som považovala jej tvár. Tieto typy žien mi dodávajú inšpiráciu a nádej,“ opísala napokon hollywoodska hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andie Macdowell

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...