Jej prirodzená krása je dokonalá! Ale slávna Toni Garrn sa dokáže zmeniť aj na femme fatale! Tu sú jej premeny

7. júla oslavuje krásna rodáčka z Hamburgu 29 rokov. Pozrite sa, ako žiari na červených kobercoch.

08.07.2021 06:00
Toni Garrn Foto:
Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy rozpustené, vyhladené, v strede rozdelené cestičkou.
debata

Už to nebude dlho trvať a slávna modelka Toni Garrn sa stane mamou. Prvé dieťatko porodí svojmu manželovi, hercovi Alexovi Pettyferovi, za ktorého sa vydala na jeseň 2020.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn)

Očarujúca Nemka podpísala v roku 2006 ako 14-ročná zmluvu s modelingovou agentúrou, prerazila už v roku 2008, kedy sa jej podarilo získať zmluvu so značkou Calvin Klein. V roku 2011 prijala ponuku od Victoria's Secret a v tom istom roku sa predviedla aj na sledovanej šou spomínanej značky.

Krásna blondínka s nežnou tvárou a dokonalým štíhlym telom pracovala pre prestížne značky ako Prada, Versace, Cartier, Fendi, Chloé a mnohé ďalšie. A stala sa obdivovanou hviezdou červených kobercov, na ktorých dokázala doslova žiariť – či už s jemným alebo veľmi výrazným mejkapom.

Postarala sa o to nielen jej krásna tvár či postava, ale aj hustá blond hriva, ktorú si dokáže upraviť na mnoho spôsobov. Rovnako sa dokáže o premeny modelky postarať aj mejkap – výrazný červený rúž vie z nežnej blondínky „urobiť“ dokonalú zvodkyňu (pozrite si jej premeny na červených kobercoch v našej galérii).

Nemecká topmodelka Toni Garrn - výrazný mejkap...
Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy...
+4Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy v drdole,...

Toni Garrn sa však preslávila aj niečím iným než len krásou – v minulosti tvorila pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až po boku jej súčasného manžela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Toni Garrn #premeny

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...