Cindy Crawford sa odhodlala k experimentom so vzhľadom, inšpiruje ju dcéra

Generáciu mladých modeliek, ktoré reprezentuje aj krásna Kaia Gerber, považuje jej mama, Cindy Crawford, za oveľa odvážnejšiu, než bola pred rokmi jej generácia.

05.07.2021 09:00
rande2018 Foto:
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber s deťmi - dcérou Kaiou Gerberovou a synom Presleym Gerberom.
debata

Aj ako 55-ročná dokázala zmeniť slávna topmodelka Cindy Crawford svoj postoj ku kráse po tom, ako sledovala experimentovanie so vzhľadom u svojej krásnej dcéry, 19-ročnej Kaiy Gerberovej.

Cindy Crawford svoj postoj opísala v rozhovore pre magazín People slovami: „Na Kaiy a celej tejto generácii milujem to, že sú oveľa odvážnejšie v experimentovaní. Neboja sa povedať: ‚Idem si ostrihať vlasy. Zafarbím si ich na ružovo. Nechám si vlasy predĺžiť‘.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford)

Práve niekdajšia topmodelka sa dlhé roky, aj počas jej aktívnej kariéry, experimentovaniu so vzhľadom vyhýbala. Svoj typický účes, hnedé vlasy v dĺžke niže pliec, nemenila. Iste, počas prehliadok či pred objektívom fotografa si dokázala vyskúšať rôzne premeny, ale to bolo všetko len v rámci „práce“.

Teraz Crawford experimentuje aj s líčením, aby okúsila, či sa vďaka tomu cíti sebavedomejšie. „Cieľom tohto je posilniť nás. Je to nástroj, ktorý nám dodáva dôveru. Napríklad, ak ste chceli večer vyskúšať dymové líčenie, tmavé viečka či tekutú linku, prečo nie. Krása má byť hravá a prinášať aj zábavu,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...