Bude z princeznej Sofie napokon blondínka? Niekdajšia čiernovláska má čoraz svetlejšie vlasy

V marci sa švédska princezná Sofia a princ Carl Philip stali trojnásobnými rodičmi.

29.06.2021 15:00
Princezná Sofia Foto:
Princezná Sofia na archívnej snímke.
debata

Na svet privítali ďalšieho syna, ktorý dostal meno Julian. Pribudol k ich dvom starším synom – v roku 2016 sa stali Sofia a Carl Philip rodičmi Alexandra, v roku 2017 pribudol jeho mladší brat, ktorý dostal meno Gabriel.

Spokojní rodičia sa pochválili spoločnou fotografiou, ktorú ponúkli fanúšikom na oficiálnom instagramovom účte. Ide o prvú spoločnú fotografiu od narodenia ich tretieho potomka, záber vznikol na sviatok letného slnovratu, ktorý sa vo Švédsku teší značnej obľube.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Ako vidieť na zábere, manželia si spoločne vychutnávajú čas v prírode, pózujú na lúke a obaja vyzerajú spokojne. Ich oblečenie takisto napovedá, že sú už pripravení na letnú sezónu, ktorá sa vo Švédsku predsa len nenesie v zamení takých horúčav ako u nás.

Prinsessan Sofia och Prins Alexander. Drottningholms slott. Maj 2016. Čítajte viac Princ, princezná a ich syn ako z reklamy! Nečudo, veď Sofia bola modelkou

Zároveň vidieť, že vlasy trojnásobnej mamy sú o čosi svetlejšie. Sofia boli kedysi tmavovláska, v čase, kedy sa stala manželkou švédskeho princa, ju zdobili dlhé čierne vlasy. Ich odtieň je však čoraz svetlejší a ako vidieť, k tmavým vlasom sa nevrátila ani po pôrode tretieho syna.

Sofia je na zábere veľmi prirodzená, jej tvár zdobí len jemný mejkap a pery má zvýraznené jemnou ružovou farbou. Podobne prirodzený záber, na ktorom však pózuje len ona sama, ponúkla fanúšikom aj pred troma týždňami, kedy sa do objektívu usmievala pri vytváraní kytíc.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Sympatický Carl Philip (41) sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....