V kočíku, v nosiči, v autosedačke! Kristína sa bez synčeka nepohne

Od začiatku mája sa slovenská speváčka teší z prvého potomka.

23.06.2021 15:00
Kristina Foto:
Speváčka Kristína.
debata

Synčeka, ktorý dostal meno Radoslav, Kristína neschováva, skôr naopak. Na mamičkovské zábery skúpa rozhodne nie je a jej poklad je tak k videniu na jej Instagrame naozaj často.

Drobčekovi, ako vidieť zo záberov, šťastná mama s nadšením ukazuje svet. Fanúšikom, ktorých má na Instagrame vyše 60 000, ponúkla už zábery z prechádzky parkom, kedy pekná tridsiatnička syna kočíkovala. Ale malý Radko sa už nosí aj v nosiči a prepravuje v autosedačke.

Čerstvá mamička nie je na syna sama, pomáha jej aj manžel, Marián Kavulič. Zábery spokojného otecka, ktorý kočíkuje prvorodeného syna uličkami mesta, sa dostali k fanúšikom Kristíny takisto, speváčka ich uverejnila na Deň otcov.

Speváčka hitov ako Ešte váham, Horehronie, Mať srdce, Si pre mňa best či Ta ne sa túžbou po rodine nikdy netajila, v minulosti pre Pravdu povedala: "Túžim po deťoch a dlho otáľať nechcem. Ale ako sa v takýchto veciach hovorí, človek mieni, pánboh mení…“ Jej túžba sa tak splnila štyri roky po svadbe, dieťatko priviedla na svet ako 33-ročná. S Mariánom Kavuličom, ktorý je jej dlhoročným manažérom, si svadbu vystrojili v roku 2016 v Košiciach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #mamička #Kristina

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...